Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Још један хинт: Име њиховог највећег хита кад се преведе са хрватског на српски, добије се име једне песме бенда Атлантида.
Легија?
Gordi?
Забога,Горди је бенд из СВрбије. :)
Nema veze, kad ionako pojma nemam odgovor, aj da lupim onda. :)
И Горди је чист хард&хеви,никако глем. Слушао сам ,,Краљицу смрти'' на плочи,ваљда знам о чему причам. :)
Karizma?
Каризма је бенд из БГа.
E jebiga. :D
Ja lupio.
Јанковићу, постављај.
Легија.
Највећи хит ''Паклени строј'', кад преведеш на српски, добијеш ''Паклена машина''.
http://www.youtube.com/watch?v=7EQ5_9EO3pc
Знам за ту песму Атлантиде,пратио сам сваку епизоду ,,Рата бендова'' јер је у њој наступао и мој школски другар Пера Живковић из Nasty Michelle. :)
Ајд једно лако:
Добар је певач Пера.
Слабовиди џез пијаниста, Арт Тејтум.
Њет.
ХИНТ:Он и Клептон имају неке везе,ал слабе.
Ајд да појасним:песма која се приписује Клептону заправо је дело овог музичара који се тражи.
JJ Cale??
Ди Мене,покварењаку,опет си гуглао! :)))
Шалим се,цепај.
Po stoti put kazem ja nemam pojma kako vi to guglate odgovore!:D
Cocaine im je zajednicka pesma. Evo jedno za tebe Jankovicu:
Доктор из колинг?
На вр ми језика. Ајд неки хинт?
Ajde sad ko bude bio brzi: Omot albuma na kom je pesma ima Busa i Klintonove.