Autori ispod 3000 poena popularnosti

1. Taman da je pročitam i to je to, lolo :)

Predlažem nesssa.

P.S. Ni mene niko nikad nije predlagao, buhuuuuuu :(

2. http://vukajlija.com/recnik/autori/119948
    Кука, каже не може да пише, а има идеје, па да се прогура, добар је скроз. :)

3. e dobri su vam ovi zadnji, proguraćemo ih nekako :)

4. Кека разбија, стара школа. :)

5. don_brate

ај нека неко закључа ову тему...

па не служи ничему сем да се ви - аутори испод 3000 поена популарности, међусобно рекламирате и предлажете сами себе и тако то.

+1

6. Što brišeš postove? Pa šta ako je dupli? Misliš da je iko sebi sa duplih lupio 3000 pluseva? I da je dupli ako ih je fer zaradio zaslužuje da bude ovde, jer se ovde ne radi o ljudima nego o nalozima. Evo ja nisam video koji je taj a zanima me.

I temu nikako ne treba zaključati. Za malverzacije, kad se otkriju sledi kazna, a to da li će neko imati par virtuelnih poena više ili manje nema nikakve veze, nećeš crći zbog toga. Dok god postoje teme gde mogu da pročitam ili otkrijem par nepoznatih, a kvalitetnih autora, podržavam takve teme. I da, poenta sajta su definicije, a vi hoćete i ovo malo mesta gde se iste poularizuju da zabranite. Pu.

7. Alo Remenski šta se ložiš. 65 prosjek po definiciji, registrovan 15. Juna. 2012. Ne želim nikog da optužujem, ali mislim da je to nemoguće, pogotovo kad sam vidio spisak sa stuba srama.

8. Ok, daj mi link da vidim ko je. Možeš i na pvt ako nećeš da ga promovišeš. I ne zovite me po prezimenu jedno 532521346513246* sam rekao. A u kurac više.

9. Brate nisam ni znao da se tako prezivaš. Čuo da viču na VOS - u dok sam gledao izvještaj. Naravno, kad god budem htio da te malo nerviram tako ću te zvati. Nemam pojma više kako se zove autor.

10. Naravno da nećeš, zabranjeno je postavljati nečije ime i prezime ovde. To mogu nekome da tolerišem, a nekome neću.

11. Naravno da nećeš, zabranjeno je postavljati nečije ime i prezime ovde. To mogu nekome da tolerišem, a nekome neću.

Važi vanvRemenski!

12. Главни, презиме је приватна информација и као такву је забрањено износит', поготово ако се аутор буни.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.