Autori ispod 3000 poena popularnosti

1. ено га на насловници коначно. :)

ma je li? a šta misliš kako je dospio tamo? ;)

2. ma je li? a šta misliš kako je dospio tamo? ;)

Нема шта да мислим, све ми је јасно кад тебе видим овде. :)

3. a šta misliš kako je dospio tamo

Нека Лул га одабрала, која ли је то да ми је знати? :Д

http://vukajlija.com/recnik/autori/121690
    Погледајте и 'Дух из лампу' мрзи ме да тражим линк, реално добар је чова. :)

4. Ето колики је мој утицај. Види Лули да спомињем човека, види Лули и реагује :)

5. nikad čula o čovjeku, a pogotovo ne od tebe. more, ne izmišljaj, mali!

6. nije mi jasno zašto ne obraćate pažnju, svaki drugi predlog je turgenjev ili kako već, a svaki treći je duh iz lampu

čemu ponavljanje ?

7. Шта мали, могу ти пиву на скалп одложити :)

8. jes', samo još kad bi ti pio pivo.
    mali :))

9. haha, kakav lijep gest, bojane :p

nije mi jasno zašto ne obraćate pažnju, svaki drugi predlog je turgenjev ili kako već, a svaki treći je duh iz lampu

čemu ponavljanje ?

ovako.. kvalitetniji (novi) autori upadaju u oči većem broju članova, pa se onda, naravno, više i ponavljaju na temi.
    normalno, kad ljudi postuju, ne idu prethodno da traže je li već bio "izreklamiran", a što naročito otežava činjenica da se ovdje daju linkovi, a ne imena autora (npr. vidi kako smo evo na ovoj strani uradile Izzie i ja).
    ko će da klika na svaki link ili da pilji u ove brojeve profila? :)

10. Ovo što reče Luli a i diskriminišu nas poštene Bosance, moj ti boske. Evo, uzmi mene za primjer, niko se nikad nije sjetio mene ovdje reklamirati.

11. Leno brat
    Погледајте и 'Дух из лампу' мрзи ме да тражим линк, реално добар је чова. :)

Еве, мене не мрзи: Дух из лампу

12. http://vukajlija.com/recnik/autori/28111
    jesi ovog prizeljkivao boske?

nema stvarno potrebe za ovim,
    moglo je da prođe i sa običnim objašnjenjem i ja bih bio zadovoljan, uostalom shvatam ja da bih se našao ovde da znam da pišem dobro

možda ranije i jesam bio na foru ae udeli plus al sad je ovo više neki hobi i pišem zbog sebe, i totalno mi ne znači toliko i glupo je što me sad prozivate i spuštate zbog moje konstatacije

13. Boske niko nije imao nameru da te uvredi pogotovo ne ja. Nema potrebe da se osecas ugrozeno :)

14. meni nije delovalo tako

15. Eddie, da nije ovo malo provokacija, a? :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.