Molim? Opalim te golim!

1. Nemoj da romane počenem da pišem,pa da moram da te gledam kako kurac sišeš....

2. pol ti je zneski, a kitu imas, sa TranyGagom u 69pozi kitu sisas

3. jomo, dok te ne krene rima, guzices se svima

4. yomax, sos ti nesto prica, a u ustima mu tvoja picka

5. Nikad Sos u ustima pičku nije držao,samo je usluge šenjapu likovima pružao...

6. Nikada tuki imala nisam gledam tebe kako svoj sisaš....

7. kita u erekciji dodje mi do brade, pa ti se cini da i u usta meni stane.. al istina je druga, ti mi kitu redovno pljugas.

8. sos ga pusi, istina je kruta, voli on ponekad i da se sperme naguta

9. Jebem vas ja ne postujte po dva!

10. skratiću te za kitu bolje da šutiš,nastavi da vježbaš da sam sebi popušiš....

11. Ne mogu da dohvatim i to teško mi ne pada, jer tu si ti da grlo ti strada!

12. Vježbom do savršenstva i pušićeš svoj,jer da mi staviš u grlo ni truditi se nemoj...

13. Од јомакс се мени крути увалим јој у ноздрву курац мртви...

14. samhain, svaku erekciju slavis, zato time sto kurac ti je mrtav nemoj da se hvalis

15. Samhain ja u nozdrve stavljam nešto drugo,a ne kao ti što si sa gaća strugo...

16. Yomax baca rime, vežbala je pravo, dok joj dajem tuki, oseća se zdravo. :)

17. Pedalino tuki ti je mali,nemoj da pokušaš nigdje da ga stavljaš ni u šali....

18. jomaks se drogira i time se hvali, za pola keta vutre svacju kitu blajvi

19. Zdravo ja se drogiram u high class stilu,zarađujem si sama za Patron tekilu...

20. Kad tekilu piješ, mrtva si pijana, osta mi suvenir, Yomaksina djana.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.