Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
i kad mu dildom nafilujes dupe, fore ce mu biti ruzne i glupe
bane mojne da si hejter, jer sa dildom u dupetu obican si peder
bane post je skino jer i on ko pele na kitu mi je zino
Zdravo smo ti usli, dacemo ti ime, redom cemo tebi samarati vime.
Јеричо од мене стално вешто бежи, неће да га прцам, за сарадњу све је тежи.
jericho od prodigy-a pesma jeste, u usta ti svu spermu istresem
'Ало педери, форе су вам глупе, јебем вас у мозак, а можда и у дупе.
samhain nemoj da se ložiš, jer za ručak u supu govna sebi drobiš
^ Sad bi malo bezho na momo si lezho
trebaju ti pare?? možeš samo da nagutaš mi se kare.
ko nekad u osam, na kurac te nosam.
i sad prodjem ulicom tvojom, pa ti lice isprskam belom bojom.
i stanem sam pod prozor tvoj, sednes mi na kurac moj.
Vidi ko se vratio u stihu,svrsim mu po ispucalom plihu :)
Vrlo sam radoznao, bi li mi ga poznao?
Nekom nije pec pec jebe te zec kec. Daleko od vodjenja ljubavi daleko od očiju ubavi, davi, davi. Ja i čavi i mesi a ti dje si dje si ovens? Agens loš kecman koš. Heja heja cibosi. Na kolena pred nas da vazda svršavamo na vas.
Ognjenper je u opasnom tripu lizač jaja koji svaki dan guta drugome kitu....
Ti si vazda mali bio nikad nisi imo mozak cio. Hemoroide ko mali dobio komšija te slomio kurac u šupak frkno razvalio ti dlakavo prkno. Iznad svega pusi kurac jebo te jarac i čeda kriminalac. A čedu voliš za kurac ga molis glasaš za njega za gram zutoga. Sidašu puši ga.
xaxax...ne znam da li da se smijem ili da plačem...pa ti si još mali i sereš u gaće...Rima ti je smješna kao i sam što si blajvi ga negdje i s kitom u ustima se ponosi
Voliš u guzu cepam ti bluzu pustio si suzu i ovlažio čmar. Sad te ne boli dok ne dobiješ šamar. Pravim ti carski rez baš si pekmez plačeš ko pička kaži dragička. Kakva tema za nebuloze boluješ od tuberkuloze sidašu stari bićemo drugari. Mir mir mir niko nije kriv ava ava ava poskupila trava
Ne želim da trošim energiju na tebe...evo ide četa pedera sad će da te jebe...da razvale ti čmar pa ćeš sam sebi od muke da opališ šamar...ti znaš šta je trava,bježi tamo djete mojne da me smaraš..
ne razumem zasto romane pisete, kad od moje kite ne moz' da disete