Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
zaradjus ti sama kada kurac blajvis, to jedina je stvar koju profi radis
Možda profi pušim,ali gandže plast dok ti kitu iz usta ne vadiš,duvaš ga u slast...
pricas o gandzi a u stvai plastis seno, cuvas krave i muzes vime njeno
Jedino si i video od krave vime, primaš ga analno,a zajebano kao bacaš rime...
Joma ide putem i šuta kamičke, zid joj pun recki od davanja pičke!
Ja ne idem putem već hodam prtinom,čamuga ti ulazi u pak sa ogromnom krtinom....
Ćuti bre samo čekaš da uletiš, kad te neko pipne da mu ga osetiš!
A tebi krivo što ne dam i tebi....čamuga te trpa dok plačeš u sebi...
Voliš trance žurke? Sa mojim se igraš žmurke! ( čik pogodi gde ću da ti ga stavim)
Ne volim trance žurke,ne igram se žmurke....vrati se u vrtić pa furaj takve furke,jedino što možeš TI da pojebeš su moje babe ćurke...
Bridak jezik moj je uvek voleo, ni tvom palacanju nije sad odoleo!!!
Brizdak jezik imaš da poližeš mi pak,jer drugo ništa ne dam ti...ti si debil rijedak...
Jako biješ Joma curo, al ne bi bilo tako da ti nisam tako često tur'o!!!
Pas koji laje ne ujeda iskreka je stara...samo tebi turaju istina je prava,hodaš dan za danom rastegnutog čmara...
Reci ne govore vec dela, cutala si samo dok si moga jela!
Od vas dvoje sve mirise na sex,gricnite mi kitu kao da je keks.
Ne bih te štapom takela nema tih para...jadan si ti do jaja svaku veče liježeš tužan jer ti suva kara....
Meni,ili njemu?Svrsim ti po dzemu.
Dankane stoko, nabijem ti ga duboko!
Volim svoga imenjaka,nabijam mu do balcaka(Mladjo,ziv bio :)))