Шта мислите о особи изнад себе? 3

1. Mislim da je to jedan pravi, dobri Ratatuile... :)

2. Mislim da ne zna skroz dobro pravila oplemenjivanja groblja, ali je ovako dobar drug :)

3. TRTLAVA je divna :)

4. Off: Trl, ma znam pravila, nego tu temu smatram za jednu od najglupljih na ovom sajtu. A imao sam potrebu da "oplemenim" moju matoru definiciju... :)

On: Jana? Zna ona sve, vrlo dobro...

5. Nepristojan ljud. xD

6. Bem mu miša, ič ne znam o pekkyju. Ima šarenu sličicu na avataru.

7. Stormi je 'teligentna, drustvena...i najstrasnije dokona!

8. Džeri je mislio da sam baja :)

9. VanGoga je baja :)

10. Jericho? Strašan čovek!

11. Kad bi svako mogao da vidi i oseća makar deo onoga što i ona kroz svoj objektiv.......bolje bi nam bilo!!!

12. pitate me za majav?Pa,to je zena-zmaj...:-)

13. Sta bre koji kurac palac? Racku lacpa iz d men! Potpuna dileja, treba mu zabraniti pristup sajtu jer kvari omladinu!

14. Pa mislim da je Jericho to jest Jerihon grad u Palestini na obali Jordana, blizu Mrtvog mora. Pominje se u Starom zavetu kao prvi grad koji su Jevreji zaposeli i razjebali na celu sa Josuom. :DD Nazivaju ga gradom palmi.

Salim se bezuspesno,... a Jericho ima vrlo zanimljive definicije:
    "E" minibusevi, Feniranje u frizerskom salonu, safety car, Izdajnicka narandzasta...

15. Није да сам комуницирала са господином, али сам из назива његовог профила свашта закључила...:)))
    Прво има трауме јер је појео ладан суљпа...значи баба кад му је давала суљпа заборавила да подгреје јер је сенилна, па је имао проблема са проливом и тако то, да не залазим у детаље...или је то у питању или сања да има подно грејање, под грејо....мислим и ту можемо видети да има трауму јер је био ладан под па је ОПЕТ имао проблема са стомаком. И тако, углавном Подгрејо је особа са траумама. :)))))

16. Perverzija, perverzija, perverzija. Mene ponekad sramota od nekih njenih izjava. :)

17. mala nije normalna...to ludo!

18. Хахаххха :)))))

Значи девојка весело подригује и то ради стручно! :))

19. Hahahaha Mici fantasticno! Udahnula si zivot mom avataru :DD Dao bih ti plus sad jedan podgrejani traumatski :)))

Za Mici, na zalos ne mogu puno da kazem jer je ne znam preterano, al evo recimo da voli male zivotinje, i kao sto vidimo sa slike avatara narocito konje, da je hiperaktivna, uziva da podjednako zasmeva sebe i druge, voli da analizira ljude jer smatra da to radi dobro i da na taj nacin uspostavlja kontakt s njima. Ima 50 godina (hahaha naravno da da) salim se ima 26, 3, 8, 19, 30... otprilike pa sve pod korenom iz 3. Zove se Jelena, pa po logici nadimak joj je Mici xD

20. Хахаххахахаахха :)))) Подгрејо човече не знаш колико си у праву! Направио си само две малее грешке...имама година четри на квадрат... зовем се Марина и по логици(?!) надимак ми је Мици ;)))

Још једна ствар, увек ме обрадујем кад прочитам оно 'хвала што сам вам подгрејо' :))) убица...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.