Mislim da drka na Ozija , verovatno masni metalac , tripuje se da je ultra cool jer zna da drka gitaru , devojkama se svidja ali ne zele da mu prilaze jer je mrsavi masni metalac sa dugom kosom.Nosi iznosene farmerke, pusi malboro iako mu dim ne prija i mrzi ga iz dna duse ,ali boze moj, kako biti metalac bez pljuge.U sobi ima postere metal bendova i ovih komercijalnih,kao i majce.Pesma koja ga najbolje opisuje je "Am I evil" (odgovor u sebi "yes I am").Dok ovo cita pokusava da provali ko je autor teksta , ali autor je original ma sta ti mislio.decka ne znam ali imam osecaj za ovakve stvari.
Realno , koliko sam u pravu? xD
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ма, по дефиницијама, видим доста примећујеш детаље. :)
Брејнијак: Бежи од слава, рођендана и осталих догађаја где не може да бира музику к'о ђаво од крста.
brainiac96. laže za godine.
Могла би да предахне мало.
Mislim da se zajebala:)
Воли гледа фудбал.
Najaktivniji u "Muzičkom kvizu"
Шта ћу кад сам оснивач и оператор семафора. :Р
Гадно зацопан, рекао бих.
Što bre?:)
Jedan od autora koje više cenim na ovom sajtu.
Слободна процена. :)
Он може једноставно да ушета у Мордор.
Brainiac96,jedino ako imaš 96 godina.
majmunoliki nije majmunoliki.
Mislim da je pomešala godište i godine:))))
brainiac14 . pametan
Šmekerčina.
Хилда Суарез :)
Iju :))
Sve najgore, pošto je moj alterego.
Још увек мастурбира на Могшу. Остави мало и за мене.
Ljubomoran jer se plaši da ću mu preoteti ljubav njegovog života.
Mislim da drka na Ozija , verovatno masni metalac , tripuje se da je ultra cool jer zna da drka gitaru , devojkama se svidja ali ne zele da mu prilaze jer je mrsavi masni metalac sa dugom kosom.Nosi iznosene farmerke, pusi malboro iako mu dim ne prija i mrzi ga iz dna duse ,ali boze moj, kako biti metalac bez pljuge.U sobi ima postere metal bendova i ovih komercijalnih,kao i majce.Pesma koja ga najbolje opisuje je "Am I evil" (odgovor u sebi "yes I am").Dok ovo cita pokusava da provali ko je autor teksta , ali autor je original ma sta ti mislio.decka ne znam ali imam osecaj za ovakve stvari.
Realno , koliko sam u pravu? xD
Mislim da je iz Požarevca (nisam siguran). :D
Фасциниран кемпом.