Prijava

Za venčanim stolom sama sediš ETO! :)

Vlajko, opasno se zakuvalo ovde, da ti je Kalu bolje odigrao, prestize me.

Влајко, каже се "За венчаним столом, опет седиш Ето" :-9

ej, kaspere, da se vratimo nekoliko strana unazad gde sam se mislio da li da izbacim Drogbu jer nisam bio siguran dal će igrati...i izbacim njega, i Bendtnera (na FIFInom mi je u sastavu), ni sam ne znam zašto i ubacim Kalua :) Valjda će u trećem kolu i Kalua da usere...

Inače sam Bendtnera zamenio Forlanom, tu sam bolje prošo.

Zakuvalo se, ima još da se igra :)

evomene, kako god, ja sam mu zahvalan :)

Ček kako si ikakve promene radio na ovom sajtu??

Radio sam promene, pre početka tekme Južna Afrika - Meksiko, znači još tad...kad se nije znalo za Drogbu...napad mi je bio Drogba, Bendtner i Eto, a onda sam ga izmenio u sadašnji. EDIT: Na ovoj drugoj temi o Mekdonaldsu sam izjavio da ću na oba sajta da menjam Drogbu...

promene na ovom tek u četvrtak

Bravo, Kaspere...dva gola dade Vilja za sad...biće tabela zanimljiva večeras :)

Hvala Vlajko, dade dva, mog'o je jos dva, ali zadovoljan sam:)
A, ko je chelseakv? 63 boda za drugo kolo, fenomenalan rezultat,svaka cast.

Фалим те курцу, напокон се улоговах некако на овај сајт. Видим да ми је данас Роналдо донео 11 поена као и Виља. Ипак, пар играча ми није уопште играло... Заменићу нешто ако може, да пробам да будем и овде комкурентан...

ja sam na onom drugom totalno nekonkurentan , prvo kolo nisam igrao a uopste mi je los izbor igraca...

Ja sam na ovom konkurentan, onamo sam imao Gatuza i Deka, potpuno drugi tim...sad ću kaspere da vidim tabelu i ovde...inače chelseakv je chelsea http://vukajlija.com/recnik/autori/13023 valjda :)

Znači sva trojica mojih napadača su dali po gol, Forlan dva, Kalu jedan i Eto jedan.

Sad vi meni kažite kad je najpametnije ovde vršiti transfere pošto ih imamo samo pet do finala valjda...ja imam da menjam samo 4 igrača, a 2 sigurno menjam posle osmine jer imam Španca, Engleza, Portugalca i Nemca, dvojica sigurno ispadaju.

Ја немам појма, избацио сам пет играча чији су тимови испали. Само, морам да признам да овај фентази има много рупа. Прва је то што нису били дозвољени трансфери у току групне фазе. Мени се Буфон повредио још у првом мечу, Робен је одиграо једно полувреме... Није фора што не могу да мењам...

ima rupa dosta, al normalno ima i on svoju draž, malo drugačija pravila, da je trebalo biti zamena trebalo je...ja sam zadovoljan s ova moja tri napadača, plus i Majkon dao gol boli me...ali stvarno ne znam šta ću sa menjanjem igrača...e sad da sam imo i ja Bufona ili robena psovao bi i ja :)

jel ima neko pametan predlog da pomogne Pekiju i meni?

Ja nisam citao pravila, ali mi je logicno da bude transfera i posle osmine finala, a, ako nije tako onda je to malo zajebano.

Ne znam stvarno, jebem li ga, što bi ti reko, al ja mislim da ga mi ovde to pravilo c/p pa da zasednemo uz rakijicu i da ga istumačimo:

As promised, each team is now able to make up to 5 transfers.

These changes can be made any time up until the final match of the tournament - so you don't need to make all of your changes now. You can also have up to 3 players from any country. You can not undo a transfer once it has been made.

One last point which may influence your tactics - the 3rd place play-off will count towards the scores for this competition.

Па ово правило је го курац... Значи 5 трансфера до финала...

Онај фентази што сам ја направио, није што је мој, али бољи је.

Nije losa ideja Vlajko,na ovu vrucinu rakijica je jedini spas.

Kako su oni dosledni, kao i sto su obecali 5 izmena mogu da se naprave,tako da meni ostade samo jedna do finala.Ne znam, u tom slucaju treba se ici na nagadjanje, ja ne stavljam Engleze i Portugalce u tim , pa kom opanci kom obojci.

Peki, jeste tvoj fentazi bolji, profesionalniji da kazem, ali zahteva da dosta vremana prvodis na sajtu, zbog cega sam ga na primer ja ispusio par puta, aj sto nisam krenuo od prvog kola, nego nisam stigao da napravim zamene, a imao sam u ekipi recimo Demicelisa, Viteka, Hondu, a niko od njih mi nije ni poena doneo, jer nisam stigo da napravim izmene, zato ovde nista ne mislis, samo pogledas rezultate na kraju utakmice.

Normalno, Kaspere, rakija pomaga, ja sam drmnuo jednu sad, al stvarno, za sefte, za adet, za napredicu i za opraviju.

e sad, potpuno se slažem sa Kasperom oko ovog fantazija!

Kad sam to reko, da podelim i sa vama moje mišljenje o menjaju:

Imam Gurkufa, Kanavara, Etoa i Kalua, plus imam s jedne strane Švajnštajgera, s druge Terija, onda imam Kasiljasa za kog nisam siguran kako će da se provede protiv Portugala, mada cenim da čovek prolazi, njega ne diram.
Samjuel, Majkon i Van der Vart mi sigurno nastavljaju takmičenje (ako ne bude nekih iznenađenja) iako Samjuel i nije igrao zadnje kolo.

I koga ja sad tu da menjam.
Da ubacim Lugana, Parka, Hamšika, Hondu, Kardoza, Markeza, Sančeza iz Čilea? Al kako ja da znam ko će u toj nokaut ludnici da prođe...

Možda bi najbolej bilo da iskoristim ovo pravilo o tri čoveka iz svake reprezentacije, i onda se kladim na sigurno...ubacim Mesija, Bastosa, Hajncea, Robena, Van Bomela i Luis Fabijana, a ostavim samo Kasiljasa i Forlana (plus Majkon, Samjuel, van der Vart)

A šta ako oni ispadnu, onda sam ga izduvo samo tako...da čekam sam kraj ili osminu da preskočim da bi dobio jasniju sliku...ili da diverzifikujem rizik na taj način što ću da imam po jednog iz svake. Nisam pametan, jes da igramo jedni protiv drugih, al kako vi mislite?

ja mislim da danas treba promeniti samo one koji nisu prosli,(ali to u mom i tvom slucaju znaci da nam posle toga ostaje jos jedna izmena) i ubaciti sto vise igraca iz reprezentacija za koje mislimo da ce doci bar do polufinala,bilo kako bilo imacemo mnogo igraca koji nece igrati vec u cetvrtfinalu, ne znam ni ja nisam pametan. bas su glupo ovo odradili, malo je 5 transfera.