Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ovde bi članovi ovog sajta trebali da predstave svoje pravo ime,prezime...
Ime:Jovan
Prezime:Vukadinović
Datum Rođenja:11.08.1995.
E-mail:@nadlanu.com
Sex:Muški
MSN:@hotmail.com
Mesto:Niš,Srbija
Nadimak:Joxy
Ko bude pomenuo MySpace ili FaceBook sada u ovoj temi, strada će... od pingvina.
OBRISANO
gagana25 drago nam je, ali najpre napiši neku definiciju, ima vremena za upoznavanje :) prijatan boravak na sajtu.
ja se zovem jelena i volim da jebem ljude u mozgovee....muahhahah...
ja volim da ga primam u mozak...prvo lepa trepanacija a onda udri,onako vlažno sluzavo,pecne struja s vremena na vreme..
A ja volim da uzivam na ovom sajtu, da se smejem, da procitam nesto zanimljivo i korisno. A ne da citam definicije i komentare retarda...
Ретарди пишу најбољшије дефиниције.
Иначе, ја сам Мирко Бабовић, и бавим се чамцима.
To nisu retardi, to su ljudi sa posebnim potrebema :D i prohtevima
Skitnice ti ne voliš u mozak da ga primaš? Mada dobro kapiram,sa retardima je to zgodnije,manje neurona znaš,manje struje,ne može davaocu da se desi efekat roštilja na spolovilu...
Vlada Mauzer je bio u pravu!
awwwww mwaaaaa!!! sto wojim kad si taaako naewekrisani maweni! awwww!!! MWA!!! A i mi wetardi smo taaaaaako cooool bweeee! AWWWWWWW!!!
Marko Jovanović,Niš,škola O.Š.,,Kralj Petar I''Niš,VII-1 Maxy 1995.godište Ž.Stanica
JMBG? BR.MOB?
Gvozdenovicu, nisam mislila na tebe, nego na CHUPAWU, a ti shvataj kako hoces... Ne razumem zasto mi se tako obracas. Ali, u stvari, nije ni bitno.
radim ko varnosnik,
zivim u sloveniji,
volim zene i cure
volim se druzit sa rajom,
nemam curu za ozbiljnu vezu i netreba mi,
volim komunikaivne osobe i
osobe koje znaju za salu..
@skitnica
Što si bre na kraj kauča? :) Otkud ja znam na koga si ti mislila,malo sam se zezanjem branio baš nisam bio nekulturan. :)
Ajde daj mu ga malo..
Ja sam za mir u svetu i volim sve sto vole mladi!
Ja sam mala i neiskusna na većini polja života, al učim u hodu. Imam i facebook i myspace profil (pa šta!!!!). Deklarišem se ko osoba koja sluša rock, al' igram na stolu uz grand muziku... Realno, ista sam kao i svaka druga devojka na Balkanu (lažem, pušim i varam na ispitima) i šta mi možete?! :D
Nista! GO GO GO Mocca!!!:D