Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://vukajlija.com/recnik/autori/5688
dakle...zanima nekoga jos nesto? :-)
A ja imam psa koji mnogo hrče!
Inače volim sve što vole mladi,skupljam salvete i važeće novčanice a slušam uglavnom muziku...
...i ja slusam muziku vecinom, a pored toga i kevu i caleta kako vicu na mene povremeno, komsije kako se svadjaju...svasta nesto! :-)
ja skupljam stare pare.imam mnogo vrednih,bogatstvo
Sad ozbiljno, ko se zajebava? :)
Zovem se Albert Hofman, rođen sam na Jamajci. Tata mi je Actečko polubožanstvo, majku nikad nisam imao, ali nosim se mišlju da uskoro nabavim jednu. Volim svašta, mrzim isto tako. U horoskopu sam, kao što svi znamo, vestern iz sedamdesetih, podznak šalteruša. Živeo drug Hitler!
pogledajte na mom profilu ko sam i sta sam,tamo otprilike sve pishe!
Pozdrav !
Koji dupli nalozi jebote...
Ja sam Laza i ja sam bodybuilder.Punim se proteinima,kreatinima i amino kiselinama.Guram 148kg iz bencha sto je impresivno jer sam visok 180cm i tezak 85kg al bicu sigurno tezi i jaci u buducnosti.
Mnogo sam dobro gradjen i to je to.
Ja sam Kima.
Ja sam Nevena(paz` da vam ne kazem prezime):).Zivim u Kragujevcu,sto mi je jako krivo,jer nemamo Mc Donald`s.:-(...Obozavam zivotinje,a rado ih i imitiram:)(sto zgrazava sve oko mene:)),A da!Narocito macke,zbog kojih umal` da zavrsim tamo gde treba(na psihijatriji):).Lenstina sam i zgubidan.Na Vukajliji sam,jer nemam pametnija posla.Verujem u horoskop i ostale karababavjestice...:)U skoli sam alfa muzjak,jer mogu svima da oborim ruku.:)Toliko od mene,za ostale informacije,moz` da pitate,ako me nadjete na forumu...
Zovem se Milan, prezivam se Nedic.
Zivim u Zemunu i ne podnosim Grand Paradu...
Uglavnom setam po Beogradu i ne podnosim bas najbolje alkohol.
Nisi, nisi ti dupli nalog.
a ti nisi muzicar .jesam ovaj nisam .pa jesi ili nisi.sad cu ja samo tetki da odnesem lek .muzicari koji piju.
Ja sam Snezaa.Zovu me Snezooo. Tiha sam mirna povucena i dobra kao lebac.Slusam domacu zabavnu muziku a najvise volim da slusam EKV.Volim da citam i da se druzim itd.Pozz svim dobrim ljudima
Dobro, Snežo. Dobrodošla na Vukajliju! :)
A sada napiši par definicija i možda te dočekamo na čet...
Hvala na dobrodoslici.POZZ OD MENE
Ja sam Gvozdenović i smisao života mi je poštovanje Gospoda.
ja se zapravo zovem Dragica ali me sramota imena pa se predstavljam kao Branka. I to ne samo na netu :D
Ja uopšte nisam Kurd, čak i ne ličim na Kurda...ja sam Srbin, a tako i izgledam.