Horori

1. Људи, како сте ви доживели "Паранормалну активност"? Рецимо, испитивао сам како су људи тај филм доживели, тј. колико им је страшан, и мишљења су подељена. Неки су се усрали, некима је био само занимљив, а некима досадан.

Нпр, ја сам гледао трејлер за тај филм пре него што сам га одгледао и ништа није било посебно. Онда, за време лета сад сам га гледао са два ортака у пола ноћи (негде око 2, пола 3) и усрали смо се сва тројица. Фазон је у томе да сам ја гледао брдо хорора у прошлости, и никад се нисам тако испрепадао као за овај филм, шта више, филмови типа оног говнета Емили Роуз и "Брда имају очи" су ми били више смешни.

2. Људи, како сте ви доживели "Паранормалну активност"?

Мени је био досадан толико да сам га угасио после 15 минута, ал планирам да се наканим да га одгледам, ипак су га толико дизали у висине... Иначе Пеки, пусти овај трејлер што сам ја оставио овде па ми реци јел занимљив.

3. REC2 se zove film. Meksički je.

http://www.youtube.com/watch?v=T8pEHgyg294

Sunce ti jebem krvavo, ima tako bolesnih scena da ti se kosa podigne. Pogledajte trejler. Ako ste fan horora, ovo je uz I am legend, 30 days of night 1 i 2 keva u poslednje vreme što sam gledao.

4. Mene je Paranormalna aktivnost zesce smorila ali vjerovatno jer mi je drug ispricao unaprijed one najbolje scene tako da sam uglavnom ocekivao sta ce da bude sledece.

A sto se tice REC-a, dajte ljudi recite mi odakle prevod da skinem??

5. Skini engleski prevod, ako ga znas. Nema srpski, ja mislim.
    Ali film je ubica jebeni.

6. Meni su se dopali psihodelični filmovi: The Dark i The Others...
    I jedan japanski, skoro sam ga gledala, gde tip na leđima sve vreme nosi duh mrtve devojke iliti već šta.. ali, ne znam kako se zove.

7. Ја сам погледао онај шпанцки хорор, не до краја али ово што сам видо ми се свидело, зове се Километро 31... или је мексички, нисам сигуран... ал је онако, фин покушај нечега у чему предњаче неке друге кинематографије!

8. Muskatla-Film se zove Shutter,nije japanski,tajlandski je... ;)
    http://www.imdb.com/title/tt0440803/

9. Е, да питам. Можда неко зна. Као клинац сам гледао неки психо хорор који ме је много траумирао, тамо негде у првом основне. Сад би ми вероватно био смешан, али свеједно ме занима који је то филм, хоћу да га скинем, да се подсетим о чему се ради.

Углавном, сећам се да се ради о неком психопати који је болесно заљубљен у неку девојку и хоће по сваку цену да је задржи крај себе. Једном је покушала да побегне, па ју је згазио камион на аутостради, тачније, прешао јој преко ногу и смрскао их. Онда јој је тај лик ампутирао ноге. Следећи пут кад је хтела да побегне (или је позвала неког телефоном, не сећам се), одсекао јој је и руке. Не могу да се сетим шта је било на крају.

Је л' зна неко који је то филм?

Мислим да си гледао Фарму.

10. Ova tema je Vukajlija za prave horore, ne znam kako je nisam ranije provalio, uglavnom pregoricu ovih dana...

Vidim da niko nije spomenuo http://www.imdb.com/title/tt0790686/ (Mirrors), jest da je malo americko sranje, al ja zbog nekih scena nisam smio mjesec da se pogledam u ogledalo... Bas me istripaju ti horori, ostane mi nekad neka scena upecatljiva i po godinu dvije i onda svaki put kad se nadjem u pribliznoj situaciji upali se lampica...

11. Odrala me prva scena, gotovo je :)...

12. Chavez
    REC2 se zove film. Meksički je.

Sunce ti jebem krvavo, ima tako bolesnih scena da ti se kosa podigne. Pogledajte trejler. Ako ste fan horora, ovo je uz I am legend, 30 days of night 1 i 2 keva u poslednje vreme što sam gledao.

''''''
    Zar rec2 nije Španski?Uzger ja sam veliki ljubitelj horor filmova ali nekako me ovi filmovi tipa rec,paranormal activity.... nikako ne privlace.Po meni horor ne treba da bude strašan već zanimljiv.Pozdrav svim ljubiteljima horor filmova!

13. rec2-kao prvo to nije meksicki film,vec spanski...
    meni se film bas svideo,pogotovo zbog nacina na koji je sniman(sve je snimano sa kamerom iz ruke)...
    @chavez Obavezno pogledaj prvi deo,odlican je,mozda i bolji od drugog..

14. Pogledajte Martyrs ako vec niste,odlican francuski horor.Odudara od ovih svakodnevnih horora i ima odlican kraj.

15. А стварно, давно нико није поменуо Мартирс.

Рец2 није лош, ал су га усрали мало са мешањем вирус-објашњења и религијског објашњења. Боље да су се држали једног од та два. Ако ништа друго, вреди одгледати због оне сцене кад ватрогасац развуче шамарчину оном иритантном ретарду с ђинђувом у обрви.

Haze. Не знам шта да кажем за овај филм, а да не покварим угођај, пошто вас од старта усиса у мрак. 40 минута кошмара. Другачији од већине јапанских хорора, па и оних из остатка света. Дејство траје и након гледања.

16. Kuća od voska. Pasji vojnici. Krug.

17. Dva ubedljivo najbolja i nastrasnija horora kad sam bila malo dudlište su bila :
    - IT -Stephen King(ima i knjigeeeee) i
    -Groblje kućnih ljubimaca I,II

http://www.youtube.com/watch?v=0ZGf2vnASHc
    ( kasnije su došle ajkule)

Horor koji mi je pretežak za gledanje je definitivno SAW

Preporucujem " Mirrors I"

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.