Horori

1. a taj film mozda se ne moze pas svrstati u kategoriju horora al je stravican i premocan i meni licno jedan od najdrazih filmova

Одгледај оригинал. :)

2. ja ne znam, nisam ga gledala, previse se bojim, trailer mi je bilo tesko odgledati
    moja braca (dve momcine) su ga poceli gledati al nisu zavrsili, kazu da je prestrasan...

Sto znaci da ja veceras moram odgledati

3. "Drag me to Hell", stala sam kod scene u kolima dalje nisam mogla.

4. Sto znaci da ja veceras moram odgledati

pa ako volis horore i ako te ne istraumiraju na duze vrijeme gledaj, ja upravo skidam neku romanticnu komediju, to je ipak vise za mene :)

5. Скинуо сам овај Капрентеров, потрдићу се д апогледам вечеас па јавим. Мислим, Карпентер је зналац, а рибе су добре, тако да сигурно није досадан филм.

6. Definitivno je Vukov ćošak među najboljim hororima ikada. :))) Ostalo je čisto proseravanje i jedno te isto prikazivanje mučenja ljudi, to je više gadno. Po meni je horor "Isterivanje djavola" sve verzije i psihološki horori, "Krug" i "Hičkokove ptice". To su oni filmovi koji ostavljaju jak utisak i ne možeš da ih zaboraviš, ovo ostalo odgledaš i zaboraviš sutradan.

7. Hickokove ptice su najbolji horor ikad, i dan danas se bojim pticurina, zbog Hickoka mislim da je Venecija najstrasnije mijesto na svijetu.

8. "Канибал холокауст" једе све ове филмове за доручак, а чак и није хорор у класичном смислу.

9. lolool, Kenibal Holokaust je...ne znam šta je:)

10. Авантуристички филм. На неки начин.

11. Мени је онако, ништа посебно, јебига.

12. kanibal holokaust jeste horor,ali podzanr gde spadaju srpski film i hjuman centepid.. se razlikuje od svih ostalih vrsta horora...sad se ne mogu setiti kako taj podzanr se zove...

13. Снаф мислим, али опет, кажем није то класичан хорор, хорори треба да буду и мало кич.

14. nije snaf nego trash

15. Veceras cu odgledati ono sto je Eclipse postavila...ono vece nisam mogao...jedva cekam

16. Гледао сам овај Карпентеров, добре су рибе и то је то.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.