Horori

1. Скидам га тренутно. Синхроницитет? Ч=

Има један нискобуџетни. Сплинтер. Мош се гледа.
    Ја сам за то да се избаци оно "најбољи" из наслова теме, па да се наводе и филмови на које не треба губити време, ал да се каже због чега, пошто се неком може свидети оно што је другом досадно/гадно/прежвакано...

2. Е тај, соба 1408, то ми синоћ ортак рекао да је гадан хорор.

Иначе, не могу ја да гледам те филмове где једни другима ваде очи, јетре и тако те ствари. Више волим оне који и немају неке гадне сцене, али те штрецају и некако су психички тешки.

3. Јууу ГМ :) Јави утиске обавезно, ако останеш жив, мислим, после оваквих језивих околности.

1408 ми је оно, блах, сморио ме, стално се врте сцене са истим циљем, никакав преокрет да се деси. Досадан филм, предвидив још од првих сцена, њах... Може да се свиди некоме ко воли да га хорор сцене уплаше и само то, а не да му поруче нешто. Ја ипак волим мало закукумуљене филмове :)

4. Скоро сам гледао неки филм на ТВу, радња се дешава у некој згради у којој нестају станари кад крену да је реновирају, па главна јунакиња почне нешто да куцка и истражује... Углавном постане много клаустрофобично на крају, почетак нисам ухватио. Ако неко успе да препозна филм на основу овога, нек напише назив. Очу да га скинем.

5. Дед Енд је скроз луд филм. Добра комбинација тензије и црног хумора. Само су крај мало усрали.

Један винтиџ:
    Carnival of Souls.

6. Да, крај је мало оно... Мада, тај лик на крају је шмекси :)

Ово није хорор додуше, али синоћ сам га гледала и кул је.
    http://www.asdfplus.com/Gaceta/Especiales/Season-2006/number.jpg

7. Gledala sam ovaj gore 23, još pre, ali mi se uopšte ne sviđa, ne volim tog glumca nikako, pa ni kada glumi ozbiljne uloge.

8. Дал је могуће да постоји филм у коме Џим Кери не глуми кретена?

9. I ja sam se začudila kad sam ga videla :D...

10. Чекај, сигурна си да се у неком делу филма не кревељи као да да има 5 година? :)

11. Odgledaj film, iznenadićeš se...:)
    Lik je stvarno neviđeno dosadan, identičan je u skoro svakom filmu.
    Npr. ni Ben Stilera ne volim, ali bar su mu neke fore.

12. Одгледаћу :)

Мада, мени је Бен Стилер смор, Џим Кери бар уме да се идиотише, па ме и насмеје некад .:)

13. Dobar je 23... Mene je impresionirao Dzim Keri u svojim "ozbiljnim" ulogama... Lik stvarno ima izvanredan talenat...

14. Ovako, gledala sam Ljudsku stonogu i to je prvi horor koji nisam smela da odgledam do kraja. I dalje mi je stvarno muka.
    Ono što me jedino nervira kod tih horora je što su glavni likovi neviđeno glupi.

Npr. u filmu Martyrs (sad mi je to omiljeni film :)) glavni likovi imaju neke probleme, izmučeni su, ali pomažu ljudima i tako to, uopšte ne deluju kao da su glupi, deluju mnogo kompleksnije, za razliku od onih devojaka iz LJ.S. su rekle možda dve reči, ništa pametno.

Preporučujem http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/0//45/444/45444179_1245668124_The_Shining.jpg
    Film je malo ludački, nije uopšte neki istripovani horor, više je likovski. Posebno što prave neke face i sve je skroz smešno...Nije naivan horor, pre je važio za najstrašniji horor svih vremena, ali sada ne bih baš to mogla da kažem. Moj omiljeni film...

15. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy...

16. Ја волим Џим Керија, јер је макар аутентичан, ако ништа друго. И никако га не бих ставила у исти кош са Стилером. И да, слажем се да се име теме промени у 'Хорор филмови' :)

17. A horor za decu - IT? Trauma iz detinjstva zvana Pennywise? o.O

Ili španska verzija filma REC?

18. Камо среће.

19. Ko voli prave horore, tu su mu: 'seks i grad' i 'očajne domaćice'.
    Ja inače ne volim horore, gledam samo romantične komedije...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.