U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
dobar dan
De si, javio? :)
Kakav si mi danas?
ma dobro je...
radio, dosao kuci, planiram da igram dvojku na lion i tako...sta ti mislis..
nije realno, nego volim da sam kontra, juce svi vikali 0-2 ja jedini da ce biti golova, sad svi kazu kec ko kuca...
Pa ako već voliš da si kontra, onda slušaj sebe... čini mi se da si par puta tako dobro prošao kad si se držao onoga što ti misliš da je pametno :)))
Imaš moju podršku, ja teško da ću uplatiti bilo šta, već 100 godina me ne vide kladionica :)))
Ja bih voleo da dođe dvojka, više nego 'leba da jedem, ali gledaću samo prvo poluvreme.
hmmmmmm...ja se bas pitam sto stucam poslednjih pola sata :P
Meni je što se tiče večerašnje tekme, baš svejedno ko će da dobije... pojedoh se živ zbog onog sinoć.
Leela, ovom Duncanu da nalupaš šamare, halucinira k'o da je na LSD-ju :))
vidim da ima nekih ozbiljnijih problema...ne mogu ja tu puno da pomognem :(
Ima i za to ustanova... ali ne bi on ni stavio nik Duncan Ferguson, da nije neki "ludjak" :)))
(nisam ozbiljan u pravom smislu te reči)
jel da ga izguglam ili ces da mi kazes ko je to? :)))))
Evo ja cu.To je covek koji je zavrsio u zatvoru zbog starta na fudbalskoj utakmici.Ponosan sam sto sam lud kao i on :)
Neki manijak koji je igrao fudbal u Engleskoj, lud tip sto posto :)))
(znam da te fudbal ne interesuje, ovo je bilo u sklopu objašnjenja)
hvaaaaaaaaalaaaaaaaaa :)
bolje to nego da guglam :)
Sad imaš u vuglu, pa nema potrebe :))
Predrag objašnjava...
De si Džoni, stari šmekeru? :)
Eto, kuva se pomalo!;-)
Jesi "bacio" neki kazan da se krčka? :)
Ali na vuglu nije "metnula" cenu.
EDIT: Neprocenjivo.
Spremam nekog soma...Biće valjda dobar!;-) Ako me ne zamajavate mnogo na Vukajliji! ;-)))))))
OOOOOOi RD nam je tu!