Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
oooo evo ga i ovaj!
imam neke vrlo zanimljive slike s tobom i bh-om samo da znas
Ja prost?
Uvek su me smatrali finim...barem devojke :-)))))
E, tigre... Sto godina imaš, a nisi naučio da žene vole bezobraznike :))))
Mojne samo Irac da ih vidi :)))
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs436.snc3/25071_1444396749277_1213864276_1312224_7487981_n.jpg
vidis sta je ljubav moj mrmune!
Mrmune, nisam ja u fazonu:"Što vole kad ih biješ!"
EDIT: Kakve se sve bljuvotine se mogu naći na ovom sajtu!!!!
e bre doze, necemo sad da se vredjamo!
Jeb'o ja samog sebe kad sam i došao na ovaj sajt. Tigre, predlažem nam samoubistvo sokom od rotkvica :)))
Moram da idem, ali znaj da si me za srce ujela, nazvavši me prostakom.
Ćao!
Mrmune, meni je iovako blizu biloški kraj...
Eto, ode čovek da se rokne...
Mala, imaš pvt :P
Samo da dodam.
Ovakvi kao ja ne SAMOubijaju se tako lako :-)))
Poz
poslednji...:)
To i ja kažem :)
A jel mogu ovde da hejtujem Barcelonu,Predrex?
Pa ja ne mogu da ti zabranim, ali ako mene lično pitaš, uješćeš me za srce Dankane... posle Zvezde moj najomiljeniji klub od kad znam za sebe :))
opet o fudbalu? :(
A o čemu bi ti, kad non stop imaš neke primedbe? :)
Neka,Pedja,bacam ja hejt na njih odavno,ali razloge cu zadrzati za sebe(barem na ovom delu foruma):))))
o operacijama :P
Ih, pa tu bih mogao da ti budem ravnopravan sagovornik :))
koja sam pi*ka....sva sam se ufrkala :((((