Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Da ti kažem ne treba da se plašiš, glupo je... da ti kažem treba da se plašiš, isto je glupo... tako da nikako ne mogu da ispadnem pametan :))
leela! najsavrsenijebicenaplaneti, stavi ovo na profil ono s ceta.
:)))))))) nece
ide kuci sad :(
ako sad stavim ima maca odma da obrise :(
leela volim te. ubedljivo. :)))) caooo
auuuuuu :(
sto mi niko ne da da kukam negde?
svi pobegli i nece da se jave do sutra u 9 -.-
Ne znaju bre ljudi šta da ti kažu da te ohrabre, kad ćeš ti svakako da plačeš :)
sad me zvao brat da kaze da su mu se izbrisali svi podaci sa oba hard diska sto su bili kod mene....moram da priznam da mi je malo bolje... :)
A vidim i poprckivanje mene sa ovim avatarima ti popravlja raspoloženje? :)
lepo mi kad se smeskas :)
shy (onaj najgej shy)
Pa i Miki se smeška :)
miki je gej!
To je tako provokatorski, ali ajd'... ostaću ovaj put fin, pa neću ništa da prokomentarišem :)
JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Šta je matori, upade ti nešto veliko sa one druge teme? :)))
sta je DF, jel te to Miki dira?
Bolje to nego sto me otkida glava,a sutra sam jebeni kum!Ako si u prolazu,navrati do Skadarlije,kazi da si sa kumove strane hahaha
Gde tačno, samo reci... možda se i zajebem pa svratim :))
ćao:))
mahala bi ti sa prozora al nisam tu :)
Vidi,vencanje je u 1 u opstini Stari Grad,a gde je nastavak ceremonije ne znam tacno,sem da je u Skadarliji...Slobodno me ti potrazi,prepoznaces lika koji pegla vec u 3h popodne nasred ulice.