Ко последњи победник 44

1. Da ti kažem ne treba da se plašiš, glupo je... da ti kažem treba da se plašiš, isto je glupo... tako da nikako ne mogu da ispadnem pametan :))

2. leela! najsavrsenijebicenaplaneti, stavi ovo na profil ono s ceta.

3. :)))))))) nece

ide kuci sad :(
    ako sad stavim ima maca odma da obrise :(

4. leela volim te. ubedljivo. :)))) caooo

5. auuuuuu :(
    sto mi niko ne da da kukam negde?
    svi pobegli i nece da se jave do sutra u 9 -.-

6. Ne znaju bre ljudi šta da ti kažu da te ohrabre, kad ćeš ti svakako da plačeš :)

7. sad me zvao brat da kaze da su mu se izbrisali svi podaci sa oba hard diska sto su bili kod mene....moram da priznam da mi je malo bolje... :)

8. A vidim i poprckivanje mene sa ovim avatarima ti popravlja raspoloženje? :)

9. lepo mi kad se smeskas :)
    shy (onaj najgej shy)

10. Pa i Miki se smeška :)

11. To je tako provokatorski, ali ajd'... ostaću ovaj put fin, pa neću ništa da prokomentarišem :)

12. JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

13. Šta je matori, upade ti nešto veliko sa one druge teme? :)))

14. sta je DF, jel te to Miki dira?

15. Bolje to nego sto me otkida glava,a sutra sam jebeni kum!Ako si u prolazu,navrati do Skadarlije,kazi da si sa kumove strane hahaha

16. Gde tačno, samo reci... možda se i zajebem pa svratim :))

17. mahala bi ti sa prozora al nisam tu :)

18. Vidi,vencanje je u 1 u opstini Stari Grad,a gde je nastavak ceremonije ne znam tacno,sem da je u Skadarliji...Slobodno me ti potrazi,prepoznaces lika koji pegla vec u 3h popodne nasred ulice.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.