Prijava

Драге колеге вукајлијаши и колегенице вукајлијашице , отворио сам ову тему како би се по последњи пут поздравио са вама , с обзиром да од данас званично напуштам Вукајлију.

Прво , хтео би да кажем да са сајта не одлазим зато што ме је неко натерао или ми дао повода , одлазим зато што сам сит Вукајлије и зато што не постоји више шта овде да се види , бар не за мене. Све је ово прерасло у испуњавање форме , што је само по себи довољно да се стави тачка на све.

Са сајта одлазим пошто сам овде научио доста тога , како читајући дефиниције , тако и причајући са људима овде. Од дана кад сам дошао овде и почео да читам оне први дефиниције на листи популарности па све до сад , када је такве дефиниције готово немогуће пронаћи , није прошао дан а да не прочитам бар нешто паметно.

Онима који ће доле писати о томе како је ово још једно "интернет самоубиство" и који ће писати циничне коментаре како би показали своју мушкост ( за жене - суровост ) , учинио сам им услугу па сам им овде прекопирао линк Амантинове дефиниције , знам да ће гомила њих хтети ово да постује. Не желим да се ико сажаљева и да мисли да само тражим пажњу , једноставно гледајте на ово као на крај једне игре , уосталом , све има крај.

Знам да нисам био најбољи овде , извињавам се сваком кога сам евентуално увредио ( мада никог нисам заправо увредио , никад нисам ни био близу бана ) , увек сам се трудио да будем што бољи могу. Нажалост , то није могуће било због неких овде , али немојмо сад о томе . :)

Оставио сам вам 126 дефиниција , јес да нису најбоље , али ја боље ни нисам умео. Жалим само што сам их понекад превише експонирао ( стављао 5 слика кад је то могло ) , томе нисам могао да одолим...бар не увек. Увек сам такмичарски расположен , па сам и овде нажалост био такав понекад , такмичећи се за дефиницију дана. Све је то било у склопу правила , линкове мојих дефиниција нисте могли да видите на чету.

Неки људе које сам овде "упознао" стварно су на мене оставили јак утисак. За годину и по дана овде неки су стварно били супер , како писајући одличне дефиниције , тако и по понашању. Хтео би свима да се захвалим , мој боравак овде су управо они учинили онаквим какам је био.

На крају , хтео би управо да именујем те људе. Молим оне које не будем навео да не остављају циничне коментаре типа "Јао није ме навео :(" , то је тако предвидиво. Уствари , нека пишу шта хоће , ником ја ништа не могу да забраним.

Џими , Christine , Gamby , Predrazinjo , Black_hole , Celt , Tom Ripli , Obelix , Ming , Mr. Moon , vlajkoseljak , Murbi , Surovi , Burzum , Mylyca , Др. Јанковић , Урош , mara munja , wlex88 , Vehbija Čorajlić , Sherif Gile , lady killer , Korleone , Jezonja , Majav , Sos , Johny Castle , ...

Вероватно сам неког испустио , много је њих који су ми на овај или онај начин остали драги. Модераторима желим да се извиним зато што сам био често напоран. :)

И за крај , хтео би свима да вам пожелим леп останак , да се лепо забављате и да овај сајт не схватите озбиљно у оној мери у којој сам га ја схватио.

Ко зна , можда се и вратим једног дана , шансе за то су мале , а и ако се то деси , неће скоро , можда за пар година.

Ако до тад неки не убију ово мало Вукајлије што је остало...

( морао сам драматичан крај :))) )

- Ваш Пеки

-------------------------------------------------------------

Курац-палац, вратио сам се после равно месец дана.

dobro be, Peki, a Fantasy Vukajlija World Cup...pretio si, mora da obistinis :)

Ако се на крају испостави да је ово био први корак ка нестајању Вукајлије, знај да ћеш морати сносити одговорност за то.

:-)

Па ти сигурно ниси видео ову тему, мени је само она вредна остајања!

Peki, brate... mnogi su vršili polemiku oko toga kad je bilo bolje na sajtu, "nekada" ili "sada". Ja ću samo reći da je sajt doživeo zlatno doba i renesansu kad si se ti registrovao, i upravo o tom periodu će članovi kroz neko vreme pričati sa suzom u oku. Jednostavno, ovde više nikada neće biti isto. A ti, skroman kao i uvek, odlaziš tako tiho i neprimetno, junačino. Care. Prosipam vodu za tobom, da te ne bije maler. Putuj igumane i ne misli na manastire.

Уууу шта ти Шива рече...

Пеки, признај да си се одјавио и да, тако одјављен, читаш пажљиво сваки пост на овој теми!

Šiva u elementu. :D

No, Peki, ti kako 'oćeš, ali ja mogu da potpišem da se vraćaš u roku od dve do osam nedelja. Tako biva u 98% slučajeva.

(i siguran sam da ovu temu čitaš snajperom! priznaj! :))

EDIT: evomene, u isto vreme! :)

Лажеш јИу, лепо пише да је евомене постовао пре 4 минута, а ти пре минут.

Ма јашта, копира ме!

Milce! Kucao sam komentar malo duže i kad sam objavio njegov je već bio objavljen. Nije bila refrešovana stranica. Kapiraš? :)

Boli me uvo. Tek kad sam objavio video sam njegov. :Đ

pa peki bre brate! :/

'de si poš'o??? :(

:suzama lepi tapete:

http://www.youtube.com/watch?v=uLNZnBf-98A

no hard feelings, ako se vratis peky, pa vidis...

vidimo se kad dodjem u nis :)

Дај, Пеки, не свирај.

Што рече неко, очекујемо те кроз неколико недеља.