Daklem, dokumentarci

1. E, Muss, skinuh to po tvojoj preporuci ali mi je pukao link izgleda pa mi se prerano zavrsio. Si ti bas odatle skinuo?

2. Da. Kraj je kada sara zid (lol). negde oko sat ipo dva traje.
    A sta... Gledala si ga donekle ili nisi uspela skinuti?

3. Ma skinula ali prekinula na pola skidanja i onda kad sam nastavila valjda nije skinulo do kraja pa gledah donekle samo.

4. Je l' spomen'o iko EXIT THROUGH THE GIFT SHOP od Benksija? Odlična stvar.

EDIT: Vidim da jeste, i to na prethodnoj strani xD

Preporuka i od mene.

5. Upravo pricamo o tome bre.

6. Најбоља страница у универзуму! "Опстанак", наратор: Дејан Ђуровић.

ГОРАНЕ ДИМИТРИЈЕВИЋУ НАПАСЕШ НАМ СЕ МУДА КО КРДО ТОМПСОНОВИХ ГАЗЕЛА САВАНЕ!!!

7. "Опстанак", наратор: Дејан Ђуровић.

Đe iskopa ovo, tastatura ti se pozlatila!

Pridodaj tom krdu još i springbok antilope, gnuove, vodene bivole i bradavičaste svinje.

8. Још ми није јасно како раније нисам помислио на то.
    http://www.youtube.com/watch?v=u5gJQSvuHDk
    Мислим да нема ничег што боље од овога враћа у време кад је сваки ТВ канал имао свој дугмић на даљинцу.

9. Ili kada je rijetko koji televizor imao daljinac. Ili boju.

10. Хаха, нисам баш толико матор, али да. И у то време се приказивала.

http://www.imdb.com/title/tt0457259/
    Давно су престале да ме чуде оцене на ИМДБу, али не могу да верујем колико је мала заинтересованост. Изгледа да је достигла тај ниво популарности само код нас. Ко Алан Форд.

11. Остао ми је у сећању један феноменалан документарац али не могу се сетити како се зове. Ради се о томе да је један научник пратио живот једног чопора вукова око 20 год у националном парку Јелоустон. Документарац је сажетак тог истраживања где је описан живот чопора, ловачке тактике и оно што је најинтересантније смене вођа чопора које се скоро могу поредити са интригама у краљевским породицама. Ако неко зна како се зове био бих захвалан.

12. DISCOVERY - Build it Bigger (Constructing Serbia's Largest Bridge)

Diskaverijev dokumentarac o mostu na Adi. Zasad samo ovako preko youtube-a. Dodaću torrent ili link za skidanje čim nađem.

EDIT:

Pronađoh link za skidanje

13. Одгледао сам онај Куртисов нови. Занимљива тема, али лик, по обичају, безвезе рашири причу, па постане мало тешко за пратити, и понекад се запиташ шта му је уопште тема. Почиње и да ми делује комично како нарацијом неке леве догађаје покушава да направи напетим. А некима мења карактер да би их уклопио у причу (она одвала о "спонтаним" револуцијама обичних грађана, повезаних интернетом, у Грузији, Украјини... ЛОЛ)

14. Ко је фан, неће много шта ново сазнати, али је скроз лепо одрађен филм.

http://www.imdb.com/title/tt1333667/

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.