Dakle, filmovi

1. Dead man running. Jebeno dobar film.

2. Ел и вама багује имдб, не могу ниједан филм да ставим у вочлисту. тамо где ми пише вочлист, само се лодује и лодује и тако цео дан :(

3. Neko postavio Bekstvo iz Šošenka a ja da ostavim ovaj http://www.imdb.com/title/tt0120689/ ne bi ih nikako razdvajao. Mrtva trka koji je bolji. Pa ako neko nije pogledao..

4. Odgledao Hobita. Odličan film. S obzirom da traje skoro 3 puna sata lepo drži pažnju.
    Sad diskusija da li je u rangu sa Gospodarom je izlišna jer nije ni isti žanr filma, dok je GP bio ozbiljan Hobit ima nekoliko pomalo iritantnih gegova i scena ko iz Indijana Džonsa, ali kada se zanemari ta šminka za plebs krije se odličan film sa nekoliko fantastičnih scena.
    Moja omiljena scena, pri tom mislim da Andy Serkis zaslužuje oskara za sporednu ulogu Goluma, je scena baš u Golumovoj pećini, ali ne bih da vam je spojlujem.
    Preporučujem svima da odgledate film u bioskopu, nećete zažaliti, a našim bioskopima je potrebna posećenost.

5. Napokon odgledah Povratak mračnog viteza, dobar film i sjajan završetak trilogije. Ona scena kada se En Hatavej efikasno trći kako bi pokrenulo onu motorčinu neće biti skoro izbrisana iz glave. :)

6. Borko, ista je situacija sa Paklenom Pomorandžom, Kjubrik je skroz izmenio kraj filma u odnosu na knjigu, što mu Burgess nikad nije oprostio. Što se tiče Persone od Bergmana,jedan od najboljih filmova koje sam odgledao,genijalan je.

7. La Haine - чиста перфекција. Не готиве га баш сви ал мени је до јаја!
    http://www.imdb.com/title/tt0113247/

ЕДИТ:

Дучели ако нађеш квалитетан титл шибни ми линк у ПВТ. Ако те не мрзи.
    Ја нисам могао наћи добар мада сам га прегледао 5 пута.

8. Sneč bih mogao gledati svaki dan.

9. Ljudi a da iskulirate malo sa filmovima za koje znaju i klinci od 10 godina. Ja sam skapirao da je ova tema otvorena pre svega da bi se davali predlozi za neke dobre, a širem krugu ljudi nepoznate filmove ili neke starije koji su možda zaboravljeni.

10. Napište koje volite, koje ne volite, napišite svoja mišljenja o nekima, dajte preporuke i šta vam god još padne na pamet.

Ovo stoji u prvom postu teme.
    Ono što je tebi klasika koju si gledao po nekoliko puta, nekima možda predstavlja nešto novo. Možda naiđe neki autor koji je skoro počeo gledati filmove, pa da vidi šta valja. Ja sam npr. ovde prvi put čuo za Tarkovskog, iako su skoro svi gledali njegove filmove.

11. Gonzo, evo ti jedan dobar film iz ranih 80-tih. Osedi se duh noir filmova koji su izumrli.

12. Bili jasno je to meni, ali toliko se predlažu filmovi koji su nepoznati jedino nekome ko u životu nije otvorio novine, pogledao TV ili kopao po netu. Post mi se nije odnosio na Tarkovskog u svakom slučaju. I ne radi se ovde o tome ša je po meni klasika, moj ukus je u tom smislu diskutabilan jer sam u stanju da gledam i najgluplje američke koledž komedije i da mi se one čak i svide.
    Hvala provirone, gledao sam ga.

13. niknejm pisem uz vetar ima mnogo postova ovde,al ne obracajte paznju na njegove preporuke,jer je izjavio da je jebeni betmen najbolji film ili jedan od najboljih,tako nesto...

14. Onda verovatno misliš na Borkov post, ili na onaj u kom je neko predložio Zelenu milju. :)

15. Има "Мементо" у пола 12 на РТС-у, тј. за сат и по.

16. http://www.imdb.com/title/tt0054389/
    Један латентни квалитет. Е, да, слажем се са Гонзом и СнимаФаррастом.

17. Ti si prska kralju.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.