Dakle, filmovi

1. Gledao sam, Konzervo. :)

2. Shrink je odlican.

3. Djangova osveta.
    Pod utiskom sam. Tarantino je jebeni genije!

4. Uuuuu, Društvo mrtvih pesnika, žešće sam se ložio na taj film.

Ima Robin Williams jednu mnogo čudnu ulogu ovde:
    http://www.imdb.com/title/tt0265459/
    po žanru je drama/triler, a on igra psihopatu, i to prilično dobro.

Film je prejeben. Meni su dva njegova omiljena Bicentennial Man i Jumanji iako nisu nešto posebno rangirani na imdb-u smrdljivom. Moraću baš taj odgledati.

5. Meni se dopao 7 psihopata film.

http://www.imdb.com/title/tt0374900/
    Takođe dobar film, ima par stvarno dobrih humorističnih momenata.

6. A sta vas je tacno odusevilo kod Djanga? Posto mene nije impresionirao...Ok je film, ali nista da ga dizem u nebesa...Pamtim xy boljih Tarantinovih filmova...

7. U moru treša koji konstantno izlaze Django je pravo osvježenje.

8. Mozda, ali ne toliko da se predstavlja kao da je ne znam sta... Kazem opet, mene su Flight i Silver lining playbook mnogo vise odusevili od Djanga... ALi naravno, to je moje subjektivno misljenje. Samo me zanima sta je to sto je ljude nateralo da svrsavaju na Djanga. :)

9. Možda brutalne scene silnih hedova i krvoprolića?
    Meni je Tarantino genijalan, kao i svi njegovi filmovi, tako da sam ovako nešto i očekivao od njega. Opet je pokazao da je sjajan u kadriranju i u nekim scenama nepredvidiv. :)

10. Дајте неки старији квалитетан трилер.

11. Тајфајзен! Фала лепо.

12. Ako se izuzmu mali fejlovi koji se mogu oprostiti tom periodu, i dan-danas filmovi noir perioda su POJAM za ova današnja sranja. Kvalitet scenarija je više nego evidentan.

Elem, nisam pomenuo, ali mislim da su 1950-te najbolje godine filma, kako holivudskog, tako i evropskog i azijskog (pre svega, japanskog).

13. Taj prvi ne znam, a drugi je jako dobar ima neki svoj poseban šmek. Moj predlog je da ga pogledaš obavezno.

14. I ja sam gledao drugi, dobar je.

15. Stavio sam oba da se skidaju, nadam se da ću ih večeras odgledati.

16. msmojne možda najbolja uloga Harlesona, odličan film. Za mene lično to je već neka vrsta kultnog filma. Tako da podržavam tvoj predlog.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.