Dakle, filmovi

1. како је ово добило 7 номинација, није ми јасно.

Jer se govori o američkoj pobjedi nad iranskim teroristima.

2. Шон Пен ме није толико импресионирао. Увек ми је некако исти, ал' Тим Робинс ојебе где год се појави.

3. Замисли Мистик ривер лош, па стварно систем вредновања опада. Па шта је онда добро?! Мислим Клинт реално кида са филмовима и ја му овог момента скидам капу.

4. Bouffier, није лош, само је чист медиокритет. Као и Пенова глума у њему.

5. http://www.imdb.com/title/tt0109642/
    Stiven King i Keti Bejts, definitivno dobitna kombinacija. Dobra drama.

6. Jer se govori o američkoj pobjedi nad iranskim teroristima.

дај бре, бен афлек режирао, па ово је и за амере смешно

7. дај бре, бен афлек режирао, па ово је и за амере смешно

Čini mi se da se polako ispostavlja da je Aflek zapravo bolji režiser od glumca. Makar je moj utisak takav.

8. Čini mi se da se polako ispostavlja da je Aflek zapravo bolji režiser od glumca. Makar je moj utisak takav.

Čini mi se da mu nije teško da bilo kojom drugom profesijom nadmaši svoje glumačke sposobnosti, kontam bio bi i bolji nuklearni fizičar nego što je glumac.
    A film nisam gledao, ne da mi se nikako da ga pogledam. Kontam da je američko govno smoriću se ako izgubim dva sata na to...

9. Django mi je super, prva polovina filma desetka cista, druga osmica. Di Kaprio je sasvim fino odglumeo, dok je Waltzu uloga u 2.polovini filma malo cudna, i nelogicna, dok je u 1. odlicno odradio posao. Inace je muzika super, kao i par scena, ali mi smeta Tarantinova pojava, i njegova gluma. I da, da se film skrati za par minuta, scena kad ona pseta kidaju crnju mi je nepotrebna.

10. Čini mi se da mu nije teško da bilo kojom drugom profesijom nadmaši svoje glumačke sposobnosti, kontam bio bi i bolji nuklearni fizičar nego što je glumac.

Ne seri.

11. Asflek je prosecan glumac, a bogami i reziser. S obzirom da mu je Argo tek treci film, odradio je odlican pos'o. A, i gluma je na nivou, pre svega mislim na sporedne uloge. Film je napet i drzi paznju do kraja. Vredi pogledati.

12. scena kad ona pseta kidaju crnju mi je nepotrebna.

Онда све око руковања и Шулцове смрти губи смисао.

Шон Пен ме није толико импресионирао. Увек ми је некако исти

То вероватно значи да си погледао највише три његова филма. Један од најбољих глумаца садашњице и одличан режисер, такође.

http://www.imdb.com/title/tt0118767/?ref_=sr_4
    Ово ме другарица натерала да погледам. Не могу да кажем да је лош, али дефинитивно није за више од 7.

13. Asflek je prosecan glumac, a bogami i reziser. S obzirom da mu je Argo tek treci film, odradio je odlican pos'o. A, i gluma je na nivou, pre svega mislim na sporedne uloge. Film je napet i drzi paznju do kraja. Vredi pogledati.

aflek je kao glumac gomno, i gdje god ga vidim izbijem se,
    ali kao reziser me pozitivno iznenadio, sva 3 filma su relativno dobra,
    mada ovaj argo je malo precenjen, jer realno nije toliko dobar da bi sad dobio oskara, vise je fazon sto je americko preseravanje pa je zato toliko cijenjen

14. Dajte neke dobre drame, misterije, tako nešto.

15. Ako te interesuje put droge i kako stiže na ulice, onda gledaj. Ako ne, smoriće te jer nije kratak

16. Duče, dobar film, vredan gledanja.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.