Dakle, filmovi

1. Rozmarina beba je vrhunski film. A Amelija je dobar, ali pomalo sladunjav za moj ukus. Mogu da razumem zasto se nekima ne svidja....

2. Jbg, s obzirom da sam sa devojkom pogledao dosta "ženskih" filmova, ovaj se baš izdvaja drugačijim pristupom priči, okolnostima u kojima se radnja dešava, kao i načinom snimanja. A muzika je posebna priča.

3. За мене је једино вишак оно надреално, мислим да је могло и без тога.

4. E jeste muzika lepa. I film svakako vredi pogledati, jedino sto na mene nije ostavio neki utisak, kao na primer The Reader. :)

A s obzirom da je 'zenski', moze da prodje, jer imam averziju prema filmovima koji se mogu svrstati u 'zenske' . Naravno ovo je sve subjektivan stav, ukusi se razlikuju.

5. Algebra, onda pročitaj i knjigu, pošto ti se svideo film, mnogo je dobra.
    Ja sam upravo odgledo Ameliju i jedva sam dočeko kraj.
    Moja preporuka-Eastern promises

6. Killing Them Softly
    Težak smor od filma. Radnja isfurana i smorčina. SMOOOOORRRRR

7. Tek sad odgledah Pi, mnogo je čudan, al sigurno jedan od onih koje ću nekad da gledam opet. I vidim da je napravljen sa 60 soma dolara, što mi se još više sviđa.
    Inače je ovaj lik napravio još dva konfuzna i dobra filma, Rekvijem za snove i Blek svon.
    Je l gledo neko možda The kite runner i kakav je?

8. znaci jebeno sam glup. Pomoć!
    Španski film ja mislim. Ocena 8,1.
    2 reči. Prva počinje na A, i mislim da ima apostrof.
    Radi se o nekoj automobilskoj nesreći.

9. Accidente tráfico

lololo

10. znaci jebeno sam glup. Pomoć!
    Španski film ja mislim. Ocena 8,1.
    2 reči. Prva počinje na A, i mislim da ima apostrof.
    Radi se o nekoj automobilskoj nesreći.

http://www.imdb.com/title/tt0125659/

prejak film, mislim da to tražiš.

11. E jebiga, sjeba nam pantomimu...

12. Odgledah www.imdb.com/title/tt0945513/ , zanimljiva naučna teorija na kojoj je baziran film, ali nije mi jasno čemu toliko hvaljenje, zaista. Kraj me je razočarao, on je na osnovu impulsa mozga osobe koja je umrla u nesreći učinio da se nesreća ni ne desi. Jbm ti...

13. Desila se nesreća ali nije u njegovoj dimenziji. Luda je ideja pa mi je zato moćan film :)

14. Odličan. Bio je i kandidat za Oskara uostalom.

15. Odličan. Bio je i kandidat za Oskara uostalom.

Ruku na srce to i ne mora ništa da znači (ne kažem da važi za ovaj film).

16. Ruku na srce to i ne mora ništa da znači (ne kažem da važi za ovaj film).

+1
    To se ne odnosi na ovaj film, sigurno bi ga dobio da nije bilo Pritajenog tigra sa sve skrivenim zmajem.

17. Murinjo, odličan je Aronofsky... Kao i muzika koju Mansel radi za njegove filmove, veoma je upečatljiva, pogotovo glavna tema za Requiem for a dream

18. Одгледах и ставрно је одличан. Најтоплије препоруке.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.