Dakle, filmovi

1. Rozmarina beba je vrhunski film. A Amelija je dobar, ali pomalo sladunjav za moj ukus. Mogu da razumem zasto se nekima ne svidja....

2. Jbg, s obzirom da sam sa devojkom pogledao dosta "ženskih" filmova, ovaj se baš izdvaja drugačijim pristupom priči, okolnostima u kojima se radnja dešava, kao i načinom snimanja. A muzika je posebna priča.

3. За мене је једино вишак оно надреално, мислим да је могло и без тога.

4. E jeste muzika lepa. I film svakako vredi pogledati, jedino sto na mene nije ostavio neki utisak, kao na primer The Reader. :)

A s obzirom da je 'zenski', moze da prodje, jer imam averziju prema filmovima koji se mogu svrstati u 'zenske' . Naravno ovo je sve subjektivan stav, ukusi se razlikuju.

5. Algebra, onda pročitaj i knjigu, pošto ti se svideo film, mnogo je dobra.
    Ja sam upravo odgledo Ameliju i jedva sam dočeko kraj.
    Moja preporuka-Eastern promises

6. Killing Them Softly
    Težak smor od filma. Radnja isfurana i smorčina. SMOOOOORRRRR

7. Tek sad odgledah Pi, mnogo je čudan, al sigurno jedan od onih koje ću nekad da gledam opet. I vidim da je napravljen sa 60 soma dolara, što mi se još više sviđa.
    Inače je ovaj lik napravio još dva konfuzna i dobra filma, Rekvijem za snove i Blek svon.
    Je l gledo neko možda The kite runner i kakav je?

8. znaci jebeno sam glup. Pomoć!
    Španski film ja mislim. Ocena 8,1.
    2 reči. Prva počinje na A, i mislim da ima apostrof.
    Radi se o nekoj automobilskoj nesreći.

9. Accidente tráfico

lololo

10. znaci jebeno sam glup. Pomoć!
    Španski film ja mislim. Ocena 8,1.
    2 reči. Prva počinje na A, i mislim da ima apostrof.
    Radi se o nekoj automobilskoj nesreći.

http://www.imdb.com/title/tt0125659/

prejak film, mislim da to tražiš.

11. E jebiga, sjeba nam pantomimu...

12. Odgledah www.imdb.com/title/tt0945513/ , zanimljiva naučna teorija na kojoj je baziran film, ali nije mi jasno čemu toliko hvaljenje, zaista. Kraj me je razočarao, on je na osnovu impulsa mozga osobe koja je umrla u nesreći učinio da se nesreća ni ne desi. Jbm ti...

13. Desila se nesreća ali nije u njegovoj dimenziji. Luda je ideja pa mi je zato moćan film :)

14. Odličan. Bio je i kandidat za Oskara uostalom.

15. Odličan. Bio je i kandidat za Oskara uostalom.

Ruku na srce to i ne mora ništa da znači (ne kažem da važi za ovaj film).

16. Ruku na srce to i ne mora ništa da znači (ne kažem da važi za ovaj film).

+1
    To se ne odnosi na ovaj film, sigurno bi ga dobio da nije bilo Pritajenog tigra sa sve skrivenim zmajem.

17. Murinjo, odličan je Aronofsky... Kao i muzika koju Mansel radi za njegove filmove, veoma je upečatljiva, pogotovo glavna tema za Requiem for a dream

18. Одгледах и ставрно је одличан. Најтоплије препоруке.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.