Dakle, filmovi

1. Ovaj musašijev je odličan, eo preporuke još jedared da pogledate.

2. Драјв је закон, немате појма. Него се зове драјв и људи мисле да је то вожња, па га гледа фастендфјуриоус публика.

3. Драјв је закон, немате појма. Него се зове драјв и људи мисле да је то вожња, па га гледа фастендфјуриоус публика.

jebace te sveti sava zbog ove izjave

4. Свети Сава плаче кад пљујете драјв. Драјв је прича о Светом Сави који помаже људима у невољи.

5. http://www.imdb.com/title/tt2229499/
    Dobar film, dopada mi se! Samo mi je zasmetalo pomalo što se vide godine na Džulijani, mislim i treba da bude starija, ali ne verujem da treba baš toliko.

Zar nije "Drive" u nazivu filma i kao nagon, a ne samo kao vožnja?

6. Drive je vrhunski film. Nemate blage veze.

7. drajv je sranje , gosling je gej

8. Zar nije "Drive" u nazivu filma i kao nagon, a ne samo kao vožnja?

Наравно да јесте.

9. Ma mozda i nije gej, samo retardirano glumi, i retardiran je uopste.

10. jebace vas lepa lukic

11. lepava jebe glasom

12. Докле ћете више да лажете људе овде о квалитету филмова? Како вас, бре, није срамота?

13. Došao da izrazim utiske od drajvu, al vidim da se već govori o istom. Dakle, sranje je precenjeno. 4.5/10

14. e nemojte gledati drajv, print je sranje

15. Nienna
    drive je sranje necu da ga gledam

pre 2 sata
    ollanik
    drive je sranje

YouCantHandleTheTruћ
    http://www.imdb.com/title/tt0780504/

Одличан филм.

He, kontroverza. Elem, meni nešto pri kraju se razmecao film, šta ga znam, taj završni deo mi bio onako.

16. Прекини више! Осећи ћу ти кабал!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.