Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
јебо матер узби и свему више који курац
значи кад год скинем филм неће да ми очита на јебеном кућном биоскопу, а кад хоће да очита филм онда нема јебеног превода јеботе
staviš da je naziv prevoda isti kao od filma...
i Drive je sranje
http://camerapolitica.blogspot.com/2011/10/drive-2001.html. Zanimljivo viđenje stvari, na inače zanimljivom blogu, gde se autor dotiče i tog pitanja između ostalog.
Доста занимљива анализа, поготову овај део око ероса и танатоса.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/967214_728061213871266_1210074057_o.jpg
Ovo kapiram kao vrhunsku satiru, kao i Diskretan Šarm Buržoazije. Bunjel je car.
http://www.imdb.com/title/tt0056732/
The Elite Squad i Elite Squad: The Enemy Within. Ja mislio ovo neki filmovi za klinare naložene na Kanter, pa ih preskakao, kad ono sunce ti.... Jebu filmovi, prvi malo manje radnja nekako rasparčana i nepovezana (8/10), ali drugi preodličan (9.5/10). Osirovo, pametno, brutalno, realno, dinamično, konstantno drže pažnju.
http://www.imdb.com/title/tt0253867/?ref_=nv_sr_2 OBAVEZNO
Odgledah prisoners, dobar je film. Bas dobar i vredi pogledati. Neko rece da ima dosta rupa u scenariju, ne bih se slozio sa tim, bar ih ja nisam primetio. Bas bi voleo da mi kaze koje su to rupe. Pupete, sto mislis da je kraj los i da je sjebao film? Kako bi ga ti zavrsio? I rece sim da je ono ostalo na kraju nedoreceno, moze se tako shvatiti ali mislim da nije nedoreceno jer po samoj njegovoj reakciji se vidi da je shvatio i sta ce da bude.
SPOJLERI
Milose, jako mi je bilo glupo sto bakuta stoji sa pistoljem u susednoj prostoriji, pandur ulazi i vice "Ima li koga?" (jos uvek ne zna da je bakuta kidnaper) i ona ga kao ne cuje. I znam da je bilo jos nesto, ali ubi me ne mogu da se setim sad :)
Glupo mi je sto onaj lik sto su ga tukli i stavljali na najteze muke nije zaplakao i rekao:"Pa nisam ja, jebem vas u usta!'' ili tako nesto. Zasto samo cuti?
EDIT
Dobar je kraj kao kraj, ali ima tih par rupa, koje su me iskreno uvredile kao gledaoca.
EDIT2:
Setio sam se lolo
Ono kad je popio otrov, to mi je nekako bledunjavo bilo... Hoda najnormalnije, nije malaksao, pa moze valjda barem da pokusa da joj uzme pistolj iz ruke? Zar nije neko normalno razmisljanje da ce te zakopati zivog ili te ubiti kada se onesvestis od otrova? Pa onda barem pokusaj da joj otmes pistolj, vece su ti sanse da prezivis.
I kad ga je roknula u nogu, niko nije cuo pucanj? Ceo grad je na nogama zbog otmice, a nikome nije sumnjivo sto neko puca u sred noci?
SPOJLERI
JA mislim da je ona cula ali da je mislila da je sve gotovo pa je resila da ode da dovrsi posao sa ovom malom.
A sto se ovoga tice
Zato sto je on traumiran i mentalno zaostao, znas kada njegova "tetka" kaze ovome da je kao mali imao traumu sa zmijama i da od tada samo cuti a i on nije svestan sta se desava i ne moze da shvati sta je sta i zbog cega ga tuku.
Jbg, mozda si i ti u pravu al ja sam tako shvatio.
Jbg, mozda si i ti u pravu al ja sam tako shvatio.
Stoji to, ali ako je on na nivou deteta od 10 godina(kako baba kaze), zar se i malo dete ne bi raplakalo i reklo da nije krivo.
I glupo je sto ne moze da shvati, kada ga oni stalno pitaju gde su devojcice, a on je imao kontakt sa njima. Vozao ih je u kamionu onom njegovom.
Mislim da bi sa gramom mozga rekao da ih je on samo vozao i da ih je onda dao toj tetki.
Ali to je neko moje razmisljanje :)
Za ovaj tvoj edit. Opet SPOJLERI
Pa cini mi se da je njihova kuca malo odvojena i usamljena, tako da nije nemoguce da se pucanj nije cuo. A sto se tice otrova, jbg ona ddrzi pistolj a njemu je cerka u opasnosti, verovatno nije hteo da rizikuje jer ne rizikuje samo svoj zivot vec i cerkin a delovao je otrov na njega jer se vidi blago teturanje lamere i pomalo njegovi nekoordinisani pokreti.
Ja se u sustini ne opterecujem kada gledam film i ne ulaIzim u neke dublje analize, tako da i film koji ima dosta nelogicnosti moze da mi bude ok samo ako nije dosadan.
OVAJ PUT NEMA SPOJLERA
To da. Samo sto je neko ovde rekao da je genijalan, pa sam samo izneo svoje misljenje zasto je dobar, a ne genijalan. Ja sam isto tako uzivao gledajuci Elizijum, a kada sam pitao zasto je tako lose ocenjen, rekli su mi: "Zato sto je sranje" :)
Pa nema basnogo genijalnih filmova a ovaj to nije al svakako jeste dobar film. SVAKP DOBRO TEBI I TVOJIMA. SVI SMO MI ISTI PRED BOGOM, DOSTA JE BILO RATOVA I MRZNJE. NEDAJTE DANAS ZLI LJUDI POSVADJAJU. :)
NEDAJTE DA NAS POSVADJAJU RUPE U VISEMILIONSKIM SCENARIJIMA AMERICKE PRODUKCIJE OVAKO TREBA ARGUMENTOVANO SVE RASPRAVITI I ONDA SE RAZICI U MIRU I SPOKOJU I AKO SMEM DA DODAM STECI PRIJATELJA ZA ZIVOTA EVO POZDRAVLJAJU I TEBE MOJI PITAJU KAD CES SE ZENITI A JA IM KAZEM DA IMA VREMENA I DA ZIVIS ZIVOT PUNIM PLUCIMA
EKREM DO POBEDE
Hahaha. I ja hteo ekrema da dodam al reko da ne preteram. A najjace je ono sto je mančo negde postavljao dva ovakva dopisivanja na jutjubu. Ako nelo zna na kojoj je to temi neka postavi.
Neka postavi :)
Da ne oftopikujemo, kakav je?
http://www.imdb.com/title/tt0485947/?ref_=rvi_tt
Aj kad sam vec tu meni se svideo, nije los film. U nekim trenucima mozda i naporan za gledanje, isprepletano je dosta stvari. Dosta je cudan film, mozda du ga i previse iskomplikovali, ubacili su pun kurac stvari iz sf filmova, od efekta leptira pa na dalje. U svakom slucaju treba ga pogledati al i kraj je otvoren i mozes sam da zakljucis al dosta je komplikovan film.