Dakle, filmovi

1. Papete aj za bakutu i otrov i generalno kad upada pandur nije baš najsrećnije rešenje al ti ovaj deo oko onog mentalno zaostalog izgleda ne shvataš da je lik traumiran, otet ko dete, mučen i još pride mentalno zaostao. Kažeš gram mozga a lik istraumirani retard.

2. Ali njemu je lik hteo da lomi prste cekicem, mucio ga je vodom, zar nije najlogicnija stvar na svetu da on pocne da place i da se kune da ne zna nista o tome?

3. Opet ti logika, pa logika, mozak pa mozak a lik retard. Brate ne zna gde se nalazi ni zašto je tu, mentalno zaostao lik znači nema mozga ne mož baš da razmišlja a to za plakanje pa liku oba oka zatvorena iz čega da plače leba ti, usrali mu se u život kolko su ga batinali. Vrišti, dere se, rida, znači da oseća bol al on nije svestan zašto mu to rade jer je jelte istraumirana mentalno zaostala osoba. Jednostavno oko toga nisi u pravu.
    Meni je jedina zamerka što film traje onoliko dugo a kraj zbrzali onako. Znači mogli su i taj kraj malo bolje da upakuju.

4. Jednostavno oko toga nisi u pravu.

Moracemo da se slozimo da se ne slazemo.
    A znao je o cemu se radi kad je na parkingu rekao: "Plakale su samo kad sam ih ostavio?"

5. odlican je gospodin niko

6. SPOJLER SPOJLER SPOJLER
    Meni samo nije jasno otkud onom retardu vozacka dozvola, kako nisu skinuli onog policajca sa slucaja kada mu je onaj debil oteo pistolj i ubio se i zasto je Dzekmen sam krenuo na onu babu. Prisoners je dobar film, gluma je odlicna ali mu fali neki obrt kakav vrhunski triler mora da ima. Provalio sam ko je kidnapovao decu sat i po pre glavnih likova.

7. Papete, lik je retardiran i ne razume pitanja. Ne možeš da očekuješ odgovor od nekog ko ne shvata šta ga pitaš i ne razume situaciju. To na parkingu može da se protumači kao iskra inteligencije, ali je zapravo rupa u scenariju.
    Morali su Džekmenu da daju povod da sumnja na klinca još više i to im je bio jedini način. Plus što dečko samo u njegovom prisustvu peva pesmicu i slične gluposti.

Meni smeta to što policajac ode kod popa (valjda je pop registrovani pedofil) i pop razvaljen leži na podu, a ovaj ide pravo na skriveni podrum kao da je znao da je tu. I normalno nađe leš. A taj čovek čiji je leš, zašto bi uopšte dolazio kod popa da se ispovedi kad on "ratuje sa Bogom"?

Pa onda Džekman kod ode kod babe poslednji put, on umesto da je onesvesti ili odmah na neki način onesposobi, on se kurči i priča joj neke priče? A pritom, nije da preza od nasilja (onog retardiranog lika je tukao čak i kad je bio manje siguran nego u ovo).

I smetao mi je i stereotipni šef stanice koga boli kurac za sve i usere celu istragu par puta.

U suštini je dobar film, ali kao što sam rekao radnja je dosta nategnuta i događaji se previše savršeno odigravaju jedan za drugim.

8. KOMEDIJA MI TREBA KOMEDIJA

9. Armine, postavio ja na prethodnoj strani i napisao obavezno

10. KOMEDIJA MI TREBA KOMEDIJA

Dođi na čet.

11. gledo klerkse i tezak su mi kurac eto ne znam zasto ,video sam rajderu al zaboravio ,boxer kasno sad jebiga

inace gledao wedding crashers ,tipicna americka romanticna komedija kurac obican sto gledam ta sranja vise jebena

12. Jebiga.
    Onda ću ti preporučiti ono što sam uvek kad neko traži komediju.

http://www.imdb.com/title/tt0795368/

13. 1408, nije loš filmčić, jebem ga.

14. znam leri to svi preporucuju koji znaju ista o filmovima ,ali sam zaboravio ,hvala sto si me podsetio mada ne vracam se komedijama za sad ,setio sam se zasto sam prestao da gledam ... ali ostace na vrhu liste jednog dana mozda ... :)

15. http://www.imdb.com/title/tt2229499/?ref_=fn_al_tt_1

Nije loše, ništa preterano ali ok za pogledati. 7/10

16. Boxer
    1408, nije loš filmčić, jebem ga.

Ono sa hotelskom sobom?
    Dobar početak, kraj sranje.

17. http://www.imdb.com/title/tt1966566/
    Није баш толико лоше колико оцена показује, али има превише слоумоушна и специјалних ефеката за мој укус. Не бих му дао више од 7.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.