Dakle, filmovi

1. Inače, ja bih preporučila Mr. Nobody http://www.imdb.com/title/tt0485947/, ako već neko nije. Sjajan film, iako je Jared Leto glavna uloga (za divno čudo, razvalio je).

Да, по квалитету заиста сјајан. Али, и јако тежак. Тако да ће лећи само онима што цијене добру драмчугу :)

2. trebam pomoć :) da li je neko gledao film 'čudesna sudbina amalije pulen' :) treba mi za fax i nigdje ne mogu da ga nađem :) pa ako neko zna nek javi :)

Postoji jedno čudo i zove se torent, i tu možeš sve da nađeš.

3. Torent je smor. Samo kucaš ime filma u guglu i posle toga odakle hoćeš da skineš. Npr. http://megaupload.com i nađeš film iz pičke a i skida full speed sa rapidshare-a i megaupload-a

Ovaj film što tražiš se zove Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain....ili ga prosto traži kao Amélie. Ostavio bih ti link ali vukajlija ne podržava pirateriju lolololol

4. Pazi, ja sam ga sad prvi put celog odgledao. Znao sam zonfa sa porodičnim odnosima, al' to je jedino što sam znao. I opet mi je bio dojaja.

Ma, da, slažem se, film je svakako sjajan. Ali, kad drugi put gledaš, shvatiš koja si magarčina jer nisi skapirao caku (na više mesta eksplicitno ti govore u čemu je fazon), i time dokazuju onu misao što se provlači da ljudi zaista žele da budu prevareni.

Да, по квалитету заиста сјајан. Али, и јако тежак. Тако да ће лећи само онима што цијене добру драмчугу :)

e, da, to jeste. potrebna je i velika koncentracija. ali, zato je rasplet skoro pa katarzičan. :)

5. Wrong turn 4...nije los film ima puno jakih scena...posebno je kraj odlican, preporucujem !
    http://www.1channel.ch/watch-2728839-Wrong-Turn-4

6. Torent je smor. Samo kucaš ime filma u guglu i posle toga odakle hoćeš da skineš. Npr. http://megaupload.com i nađeš film iz pičke a i skida full speed sa rapidshare-a i megaupload-a

Торент је много непоуздан. Барем мени. 95 посто ствари које ми требају нађем на rapidserbia.com. Два минута одвојиш за регистрацију и грувај. Од страних сајтова није лош oneclickmoviez.com, али се доста више поуздам у овај први. Уз сваки филм има написано оно најбитније: који је рип, колико је ''тежак'' и директне линкове. Од свих увијек је најбоље изабрати megaupload, јер су најсигурнији, веза никад не пуца и најбоља је брзина скидања.
    Већина вас на овој теми све то већ зна, но нек се нађе онима који нису баш вични, или су нови у том пољу.
    И ја морам још доста ствари проконтати. Ево рецимо овај филм што је неко поменуо пар страна уназад: http://www.imdb.com/title/tt0465602/
    Нема га на мени познатим страница, или ако има покварени су линкови. Па ако може неко да набаци на пвт, по могућности да је један линк, и ако не тражим превише да није са fileserve, пошто ми из мени незнаних разлога престрашно забада, то јест јако јако споро скида.
    Углавном, сваки исправан линк је добродошао.

7. Одете људи на варез-бб или рапидсербиа.цом и ту има све. Торент је много непоуздан, овамо могу да бирам који оћу формат итд.
    Гледо сам тај филм Хујо. И од мене препорука. Сабија!
    А има на ту фору и Илузиониста 2005. Са Нортоном..

8. Rođena 23. februara 1983 godine u Londonu, Emili Blant već na samom početku svoje filmske karijere ostvaruje svoju prvu značajnu ulogu u filmu Pavela Pavlikovskog MY SUMMER OF LOVE (2004).
    Odmah je pobrao nagrade:
    Brithis Independent Film Award, Alexander Korda Award for Best British Film...itd.
    No, džaba nagrade nekom filmu ukoliko je osrednji, već viđen, ili, u najgorem slučaju, loš.
    Ovaj film je daleko od svega toga.
    Premalo je reći da je sjajan. Ima čudesnu atmosferu i neobičnu priču.
    Englez ne bi umeo da napravi takav film, bio je potreban Poljak, i to mlad čovek, dakle, slovenska duša.
    Film je koštao svega 1.7 miliona funti, što će reći da u njemu nema eksplozija i specijalnih efekata.

No vratimo se prelepoj i talentovanoj glumici Emili Blant.
    Tokom njenog daljeg uspona u karijeri, po mnogima su njene dosad najbolje uloge ostvarene u filmovima THE DEVIL WEARS PRADA (2006) i THE YOUNG VICTORIA (2009), međutim, toplo preporučujem dramatičnu akcionu komediju WILD TARGET (2010) gde se dotična glumica pokazuje u svoj svojoj raskošnoj lepoti, i naučno fantastični triler THE ADJUSTMENT BUREAU (2011), film koji ima posebne kvalitete i koji zaslužuje posebno poglavlje.

Ovde se prvenstveno radi o filmu MY SUMMER OF LOVE. Uživajte.

9. Љаксе, скинуо сам онај домаћи. Иде нешто: Како сам систематски унуштен од идиота. Ваља ли тај комунизам на траци филмској нешто, да га пустим касније?

10. Јебем ти багове, није ми се појавио пост. Ајде опет ћу.
    ГЛедао сам тај THE ADJUSTMENT BUREAU (2011). Срање од филма брате. Они покушавају да нам дочарају како политичари имају срца и воле свој посао зарад интереса народа. Како је он добар. Како он није заборавио изглед пичке које је видео једном у животу и 3 године иде БУСОМ да је потражи. Од силних небулоза и гована, човек заборави да су они хтели нешто паметно да му кажу. А пичкка је добра.

11. Svaki film u kojem glumi Bata Stojković je dobar film.

12. Љаксе, скинуо сам онај домаћи. Иде нешто: Како сам систематски унуштен од идиота. Ваља ли тај комунизам на траци филмској нешто, да га пустим касније?

Одлична филмчуга! Мада мислим да је више пародија на комунизам.

13. Murinjo, naravno da je Kako Sam Sistematski Uništen Od Idiota dobar film i da traka nije uzalud bačena.
    Što kaže Vorner, ni u jednom kadru nisam primetio da se komunizam pokazuje sa svetlije strane, osim ako to nije bila parodija.
    A što se tiče filma The Adjustment Bureau, tu grešiš. Nije mi jasno šta te je tu smorilo.
    Jedino ako ne preferiraš sf filmove.

14. Je l gledao neko Dead man?

15. Je l gledao neko Dead man?

O, ko je odbanovan! Gledao sam, smeštam ga u top ten koje sam odgledao.

16. Џармушов? Добар филм, да не кажем - одличан.

17. Гледо сам ја. ДОбар муви. Одгледај онај други са Депом, Ед Вуд, онај црно-бели исто.

18. Jao, sve, sve, ali muzika!

19. Нисам неки љубитељ Депа, али капирам да му је Дед Мен најјачи филм.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.