Dakle, filmovi

1. Meni je i svadba u Relatos Salvajes dobra priča, taj suptilni upliv iz idile (početak jebeni Tajtejnijum od Gete,to je to) u krvoproliće, poprilično realan plot sa neuračunljivim osobama.. najbolja priča - braća sa automobilima.

2. Meni je i svadba u Relatos Salvajes dobra priča, taj suptilni upliv iz idile (početak jebeni Tajtejnijum od Gete,to je to) u krvoproliće, poprilično realan plot sa neuračunljivim osobama.. najbolja priča - braća sa automobilima.

Meni ona prva u avionu

3. ona sa tijanićevim sinom je naača

4. Misliš Mitrovićevim? :)

5. http://www.imdb.com/title/tt0203119/?ref_=nm_flmg_act_44
    film nista posebno, ali zato ben kingsli preozbiljna lobanja, zasluzena nominacija, pokidao

6. Arm zašto nisu povezali nekako priče u onom filmu i da bude 10 od 10?

7. jbg, mozda je bolji fazon ovako staznam

8. Da jeste ja te ne bi pitao kralju
    Ovako može da se snimi ko 5 kratkometražnih filmova jbg

9. Можда су сви који су зарипили сахрањени на истој парцели. У мање, више исто време. Ђембела куварица заглавила исту ћорку као минер, а Митровићев мали и она конобарица се узели у истом хотелу као ово двоје на крају.

10. pa u svima je glavno jedno: OSVETAAAA

ameri prave rimejk za 5 godina i nubare misle da je američki original
    gg

11. Оног буразера што нуме да намести гуму глуми Том Круз, а реднека Брус Вилис.
    Политичара/Мафијаша Клуни, дебелу куварицу глуми Еди Марфи, минера Бен Стилер, овог буржуја чији је син згазио трудницу глуми ћале из Америчке пите, а брачни пар глуме Риз Витерспун и Хју Грант. Наравно, баштован ће да буде Раде Шербеџија.

12. Odličan film Makarone

13. Armine daj još neki koji gledao nisam

14. Ili Marsovac gde sadi se paprika ili krompir