Prijava

mickey daj torent za film i prevod koji mu odgovara ako imas

labokv, imaš PVT.

e imam posalji ako imas, nemoj da bude neka prevara
http://www.imdb.com/title/tt1245423/ dobri dokumentarci o srednjem veku, ima 4 dela

@labokv
http://kickasstorrent.proxyindex.net/gosford-park-2001-720p-bluray-x264-anoxmous-t7100250.html

Za prevode ćeš se morati sam snaći, pošto sam i ja imao problema da nađem srpski/hrvatski titl.

http://hdmovie14.net/watch/straight-outta-compton-2015/fullmovie-putlocker-megashare9.html

strejt auta kompton---prelos snimak al barem nije bioskopski ako jeste onda je dobar bioskopski jer nema drhtanja pajdo kamere niti glasova vanfilmskih i uopste zvukova vanfilmskih

Bio sam jednom u bioskopu kad smo poveli druga prvi put u bioskop i ovaj je debil sve vreme snimao i pričao je kako će da proda snimak, a snimao je soni eriksonom C510.

ahhha fazon chulo se disanje njegovo jasnije nego film

cak ni najbolje kamere netelefonske ne mogu napraviti nesranje snimak tako snimajuci ekran

odgledao sam film

Rasni, tvoj drug je još tada znao šta ja CAMRip.

http://www.imdb.com/title/tt0105265/ - sećam se da sam davno gledao ovaj film na onom DVD-u koji se prodavao zvanično za 99 rsd, a tad sam skoro svaki mogući kupio i samo mi je ovaj ostao. Sad naleteh na njega i setih se filma.
Uloga koja je probila Breda Pita u ozbiljan Holivud, a javna je tajna jer je Redford (reditelj filma) u Pitu video svoje mlađe "ja". Fina priča, odlična fotografija ruralne Amerike (zaboravih koja je država u pitanju). Sve u svemu, ljubazna drama, svideće se onima koji plaču za bakom.

8/10

dajte neki film, moze da je komican a moze i da je ne preozbiljna akcija, striktno americki i holivudski jebe mi se za vase turmekistance i gruzijce

http://www.imdb.com/title/tt0105265/ - sećam se da sam davno gledao ovaj film na onom DVD-u koji se prodavao zvanično za 99 rsd, a tad sam skoro svaki mogući kupio i samo mi je ovaj ostao.

Da, reka uspomena. Sećam se i ja, mada ga nisam imao na dvd-u već sam gledao kod rodbine. Tad mi se nažalost nije sviđao jer je tipična drama, ali nameravao sam da ga gledam od nedavno, na listi mi je.

Od tih sa dvd-a evo nekih koji su mi ostali u sećanju:
http://www.imdb.com/title/tt0070666/
http://www.imdb.com/title/tt0363226/?ref_=nv_sr_1

Prvi sa Al Paćinom je klasik, drugi gledao nisam.

поноћ у паризу нисам гледао, а добих препоруку јучер, севиџ миче, пар ријечи молим

Silazna putanja karijere Vudija Alena. Bolji od većine filmova poslednjih godina (već duže vreme pravi najmanje jedan film godišnje). Jedan od braće Vilson glumi (ozbiljan defekt), Rejčel tunjava nekako, ali ima ono malo starog vudialenovskog duha. Ako nisi odgledao Vudijeve klasike, neka ovo sačeka.

7/10

Hmmm, nema dobrih filmova na Teveu u poslednje vreme, jebena letnja šema...

јесам једино овај вики и кристина агилера али то је исто жестоко срање за такво име, мислим, упознат сам са његовом величином. шта да гледам прије овога, да га упознам пословно штобсерекло

едит једно два башбаш добра

Gledao ovo od Karpentera
http://www.imdb.com/title/tt0080749/
Nekako mi slabo. Thing je napravljen samo dve godine kasnije i ima zastarele efekte al nekako mi je kultčina za ovu Maglu.
Drugo, priča je takva da prati linearni tok, sve se unapred već može predvideti, dakle naivno.
Svaki put kad se pojavi magla umesto da osećam strah ja razmišljam o tome kako neko ''iza kulisa'' pušta veštačku maglu. Da ne grešim dušu, ima par odličnih scena, ali sve ostalo je mlako.