Dakle, filmovi

  1. Сантјаго Коровјов
    Оног буразера што нуме да намести гуму глуми Том Круз, а реднека Брус Вилис.
    Политичара/Мафијаша Клуни, дебелу куварицу глуми Еди Марфи, минера Бен Стилер, овог буржуја чији је син згазио трудницу глуми ћале из Америчке пите, а брачни пар глуме Риз Витерспун и Хју Грант. Наравно, баштован ће да буде Раде Шербеџија.

    о
    Хахахахахха али Раде Шербеџија, замишљам већ: Ај вонт фајв хандрд таузенд доларс енд хаус он д бич

  2. арминванбурек хвала за ово, баш оваква нека бљутавост ми треба, али да није баш за повраћање. сутра спајам сва три дела.

  3. Увек можеш да јој пустиш ПС Ај лав ју, Батлер и остали Ирци ублажавају бљувотину шмекерством, плус ако током филма кобајаги згрануто кажеш "јеботе какав је он мушкарац" или "човече ја не могу да верујем да је он све време мртав" имаћеш леп дамски шупак на располагању у даљем току вечери или дана, када већ будете гледали, проверено.

  4. Ja vodim devojku danas u bioskop na filmski maraton Gospodar prstenova.
    Kako cemo izdrzati preko 14 sati, prava je misterija. :D

  5. ма јебите се и ти и дјевојка, знате

  6. Pustace produzene verzije sto je vrh

  7. Coa ako odgledaš sva 3 u isto vreme znaš šta ti je činiti jbg

  8. dobro nikolase dobro. Polako samo, ako uspes vidi neku dojavu da javis u medjuvremenu tih 14 sati sto budes tamo

  9. Crazy, stupid, love je kulturiska bez preterane patetike.

  10. знам бох, ево сад ударам вакцину томом хардијем, превентиве ради, скоро је неко предложио филм бронсон с њим, немам појма шта је, ал' ћу да гледам свакако. и тејкен нисам гледао никако, а чуо сам да ваља, па као 'ајде.

    а капирам да нећу доћи у ситуацију да се обесим баш јер сам морао да гледам 5 сати неке романтике и то, него чим падне прва сцена секса у филму ту је крај, шта, не гледа се даље.

    едит: гледао сам крејзи стјупид лав поодавно, ако је то оно где је рајан гослинг фрајер и обучава неког како већ, да. е, тако нешто је и подношљиво.

  11. Nemas brige izi flips

  12. Da, na b92 ide dobar film izgleda, al' gledaću ga neki drugi dan kad već ne stigoh na početak. Na pink premiumu pijanista, iako sam ga gledao bar triput, opet prebija, može za tri a može i jako do samog kraja, veliki majstor je to.

  13. Pogledao večeras anđeosko srce sa mikijem rurkom i de nirom. Prebrutalan triler sa elementima vudua. De nirov lik nenormalno dobar, glumčina nema šta. Ima i vrhunski pičić. Pogledaj ko nije obav.

  14. Malo mi je smijesan De Niro sa onom bradom, tesko mi je bilo da ga ozbiljno shvatim. Stalno su mi u glavi bili oni indijski gurui-sarlatani.

  15. deniro najveci doktor ikada, nema rasprave tu

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.