Dakle, filmovi

1. odgledaj film i ne seri

2. Shomy majmuncina glupanderska

3. a kakav kvalitet moze da bude na tom ripu..bolje da se saceka lepsa slika

4. greh je gledati van bioskopa ovo

5. taj film doista zelim pogledati

6. 21. u cineplexu pocinje prikazivanje

7. kontam da bi ga i platio da ga pogledam, nadam se da nece biti sranje kao poslednji film koji sam platio da gledam - interstellar

8. ja skupljam pare za dobar monitor od 22 inca vec 6 meseci.sakupio sam 70eura samo od dorucka.jedva cekam onaj veliki post tu ima da ustedim mnogo

9. na dorucku se najlakse ustedi, ja sam tako kupio plac u resniku

10. i ti si provalio tu foru.kad ne bi ni vecerali gde bi nam bio kraj

11. Brazil

Аух јеботе. Дефинитивно оде у топ 10-15 мојих омиљених филмова свих времена. Једноставно, филм у ком имате спој Орвела, Кафке, Пајтоноваца, Ланговог Метрополиса, мора да буде нестварно јебен. Фантастичан лет кроз ужас лепо запакован у бирократију, гомилу суптилно комичних ситуација и на крају крајева генијалну позадинску причу. Најбоље од свега је што може да се доживи на тако много нивоа. Ма савршено.
    Истовремено ми је и криво и драго што сам овај филм тек сада први пут одгледао.
    Ремек дело. Најбољи дистопијски филм и не само то. Вероватно једно од најбољих дистопијских дела у уметности иначе. Мало је рећи да сам одушевљен.
    10+.

12. Иначе, јако симпатичан домаћи кратак филм.
    https://www.youtube.com/watch?v=wRw_ztQP-OE

Сам аутор много обећава, штета што нема више кинте. Овако, Едит и Ја који је радио је склепан са оним што је имао и и даље је јако солидан.

13. Reme o cemu se radi u brazilu da vidim da pogledam kad si ga vec nahvalio toliko?

14. Ali pazi se dobro ako imas neke fore dobra kamera sjajni kadrovi muzika i osvetljenje i te munje a film sranje doci cu da ti usi iscupam

15. To mi suptilno porucujes da je film prepun raspalih pajdomanki?

16. Ih, ko da si ti izbirljiv čovek.

17. Не знам да ли је филм за тебе. Мало је спор, може да ти буде монотон мало. Рекох ти, дистопијски је, сама прича и није толико развијена, филм је више "атмосферски". Режирао га је Terry Gilliam из Пајтоноваца. А истовремено се осврће и на замишљено друштво сјебано беспотребном бирократијом, а истовремено је и много јак на личном плану и нескладу између онога што желиш и онога што ти је дозвољено.

Јебем ли га, пре свега је психолошки филм, и мало је спорији, не претерано. Ако ти то не смета, гледај обавезно.

Што се камере, кадрова, музике и осветљења тиче, јесу сјајни :) И доприносе том психолошком ефекту који филм има. :Д Шега.

Мало је апофисовски. Јебем ли га, пробај да га одгледаш, ништа те не кошта да га прекинеш ако ти се не свиди.

18. Objasni mi sta znaci distopijski i apofisovski

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.