Dakle, filmovi

1. апофисовски значи да је тип филма који би се свидео апофису и тип филма који би он препоручио. лол
    Дистопијски је да је о замишљеном сјебаном друштву брт.

2. Pa otkud ja znam sta bi apofis preporucio brt ne znam ni ko je apofis

Hahaha ne bih sada da budem nepristojan sa opaskom ali sta ima koji kurac da zamisljamo sjebano drustvo kad je drustvo svakako sjebano xd aj probacu da odgledam pa javljam utiske a do tad dajte neku bekap opciju ako me ovo smori da pustim neku jebacku komediju ne treba nikakvu radnju da ima niti da bude realna samo da je stvarno smesna. Al ne adam sendler smesna i pogotovo ne romanticnu mila kunis komediju nego nesto ljuto paranoja u las vegasu istripovano smesno

3. True Romance ti je druga opcija. Prekul film. Više je kul nego komedija, ali ima i dosta do jaja dijaloga na koje sam umro.
    Ne daj da te zavara ime.

4. Clarence marries hooker Alabama, steals cocaine from her pimp---sta ovde moze da ne bude dobro? Sreca pa sam otvorio link xd

5. Јао брате баш узмем да погледам неки дан True Romance, и онако добар филм али ништа боговски. како си га ти нахвалио у педесетак постова, ја реко ово је у нивоу Петпарачких прича...

6. Pa nije u novou petparačkih priča, ali je najtarantinovskiji film i najbiše ima tako je 80s film. Plus brdo predobrih fazona i bogovska gluma. Ne može bolje za opuštanje.

7. Ma nisam jos gledao ni jedan ni drugi to cu kasnije popodne kad zavrsim obaveze probacu prvo taj brazil pa ako ne valja onda kurve i kokain ako i to bude sranje onda blow jbg

8. Ma valjaju oba, a drugi će ti se sigurno svideti.
    Autobus je imao očekivao nešto drugo od filma, dok sam ja gledao film bez ikakvih očekivanja, totalno random ga uzeo.
    Autobuse, nisam ga ni predstavio ja kao remek delo, nego kao žestoko kul film, blejački film. U tu grupu mogu da svrstam još par filmova (Snatch, Burn After Reading, pojedine zajebancije iz osamdesetih), ali ovaj odnosi pobedu. Meni je to sve ista kategorija filmova.

9. То да је кул филм слажем се. Па и ја да сам га узео само по рандому да гледам више бих се одушевио, него овако по препоруци јебига. Добар филмић све у свему

10. Reme, kako mi toplo oko srca sto ti se Brazil toliko svideo. :) Film koji prvi put kada sam gledao nisam skontao, drugi put jesam i zaljubio se, a svaki sledeci put gledao da pobegnem od ove nase sjebane stvarnosti.

Dajem sebi za pravo da ti preporucim i filmove Naked i Network koji su mi takodje visoko na listi, mada velika sansa da si gledao, ali mozda i nisi a i ostali ko voli, zajebani filmovi. za Wake in fright znam da si gledao, tu moze da uleti jos i Five easy pieces

Inace novi Star Wars razocaravajuce, jbg, radi nostalgije neke 6tica.

11. tu moze da uleti jos i Five easy pieces

Овај и ја најтоплије препуручујем

12. Inače kul serijica... Trenutno sam na sredini prve sezone...
    http://www.imdb.com/title/tt0417299/

13. jel moze neko da mi prosledi torrent za film Son of Saul, ne mogu ga naci

14. ljudi, znate me svi sa sajta, ko sam šta sam kakav sam. kao takvom, preporučite mi film da pogledam

15. zikina dinastija, doslo doba da se ljubav proba, boba i marija se zaljubljuju

16. može neki gengsta, ali bez puno crnjaca

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.