Dakle, filmovi

1. Јел истина да је Hateful Eight као да је Тарантино правио "Точкове"?

2. Malo je reći da sam razočaran. Odgledao sam sada Krid sa Staloneom i nekako mi je isprazan film. Ima tek nekoliko trenutaka u kojima to podseća na dobrog Balbou. Verovatno sam očekivao puno više zbog zadnjeg dela Rokija iz 2006, kojim sam stvarno bio oduševljen. Ali valjda mi previše fali Poli, bez njega nije ista priča...

3. Odgledala kafu i cigarete... očekivala sam dojajnu priču.. njah. Fina ideja al' nekako prazno i dosadno realizovana

4. Petparačke priče je odličan film, ne znam da li ste gledali.

5. Kafu i cigarete treba gledati po pričama, ali tako da jedna priča bude jedan dan. I to dani u kojima vam je dosadno, tek da ubije vreme... Inače ne vredi... Puno bolje je odgledati Tri muškarca i nogu...

6. sto li nema prevoda za the lobster??

koji im je sad pa kurac

7. ove godine su filmovi razocaranje, ne znam da l je bilo losije godine u ovom veku

ove godine izgleda samo strani filmovi

8. http://www.imdb.com/title/tt3774466/?ref_=nv_sr_1
    Nije loš film, vredi pogledati, samo malo tužan jbg.

9. Jel ima torent za The Revenant i Hateful Eight? Kakvi su snimci?

10. http://www.imdb.com/title/tt3682448/ dobar film.ima neki hd rip, nije bas odlican snimak ali moze da se gleda

11. Au jbt, pogledah ovaj film na RTS-u, Perfect Getaway. Do pola ok, posle prelazi u opasnu trešinu. I 4 mu je mnogo.
    Spy skinut je.

12. Laboviću, je li zajebavaš? Pa nahvališe ga svi, lepa i ocena i sad sranje, pa nije to u redu

13. gledaj pa ces da vidis..ne verujem da ce tebi da bude zabavan kao sto je tinejdzerima

14. Haha, pa to jeste. Videću da skinem inspektora Krušoa. :D

15. Није лош Спај за убити поподне, једино што га одликује тип хумора својствен модерним ситкомима, нешто на ту фору. Има Стејтем неколико солидних момената.

16. Pomislio sam da je bolji od toga, jbg sad. No, dobro, ima još par filmova bukmarkovanih, ovaj Čru Romans nisam gledao npr. i tako to

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.