Dakle, filmovi

1. može neki gengsta, ali bez puno crnjaca

Пљачка Tрећег рајха џДДд

2. daj forestere nine kolundžije gole, može toples. ako nema bože moj, daj u kupaćem

poyyy

3. popcorn mi uvjek bleji na 0% a internet radi full. zna li iko zašto? nova je verzija

4. Maestro, ja ga deinstalirao i reinstalirao juče, sada radi ko zmaj.

5. gledao brazil pre par godina kad sam uvatio sve od gilijama da gledam(čovek je lud) al ga nisam baš skapirao, čini mi se da sma i odremao jedan deo. Ovi hvalospevi su me naterali da skinem opet film, pa ćemo videti.

6. da li mozda imate neku svoju ideju sa scenario filma ?

7. neces da okrijes jer mislis ili se bar nadas da ces to unovciti jednoga dana ?

8. не, него ме мрзи да куцам

9. ok brt kad budes mogao ti ispisi ja cekam

10. Jel moze nekoda nadje torrent filma SonOfSaul - Saulov Sin

11. Moram od Teri Giljema sve da pogledam.
    Pajtonovci su jebeni vrh humora.

P.s. Jeri neko gledao ovo
    http://m.imdb.com/title/tt0065724/

12. Reme, kako mi toplo oko srca sto ti se Brazil toliko svideo. :) Film koji prvi put kada sam gledao nisam skontao, drugi put jesam i zaljubio se, a svaki sledeci put gledao da pobegnem od ove nase sjebane stvarnosti.

Dajem sebi za pravo da ti preporucim i filmove Naked i Network koji su mi takodje visoko na listi, mada velika sansa da si gledao, ali mozda i nisi a i ostali ko voli, zajebani filmovi. za Wake in fright znam da si gledao, tu moze da uleti jos i Five easy pieces

Inace novi Star Wars razocaravajuce, jbg, radi nostalgije neke 6tica

Е фала, наравно да можеш. Naked и Network овог момента стављам на скидање, а Five Easy Pieces sam gledao. Хвала на препорукама, мислим да једино твоје препоруке узимам без размишљања. Прове извини :(

13. nwtvork jebe jako. baš sam gotivio kad je sol u beter kol sol napravio referencu na taj film u prvoj epizodi fazon

14. Одгледао Hateful Eight, јако фин филм богами. Мени више легао од Ђанга. 4/5 приче је у једној просторији и има много приче, до јаја сцена и солидне спрдачине. Спорији је од неких других Тарантинових филмова, и има јако фин ток. На моменте су ми у глави били и 12 гневних људи из неког разлога. Опет, има до јаја дијалога, али више гађа на визуелно. Снимак који сам гледао је јако фин када се гледа са неког одстојања и нисам имао замерки. Наравно, идем и на премијеру. Јбг, шта ћу кад волим.

15. Dobar je ovaj što Tibor trazi torent

16. Onaj film Opklada Veka, jel se pojavio na torentima? Da ne palim komp sad

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.