gledao brazil pre par godina kad sam uvatio sve od gilijama da gledam(čovek je lud) al ga nisam baš skapirao, čini mi se da sma i odremao jedan deo. Ovi hvalospevi su me naterali da skinem opet film, pa ćemo videti.
Reme, kako mi toplo oko srca sto ti se Brazil toliko svideo. :) Film koji prvi put kada sam gledao nisam skontao, drugi put jesam i zaljubio se, a svaki sledeci put gledao da pobegnem od ove nase sjebane stvarnosti.
Dajem sebi za pravo da ti preporucim i filmove Naked i Network koji su mi takodje visoko na listi, mada velika sansa da si gledao, ali mozda i nisi a i ostali ko voli, zajebani filmovi. za Wake in fright znam da si gledao, tu moze da uleti jos i Five easy pieces
Inace novi Star Wars razocaravajuce, jbg, radi nostalgije neke 6tica
Е фала, наравно да можеш. Naked и Network овог момента стављам на скидање, а Five Easy Pieces sam gledao. Хвала на препорукама, мислим да једино твоје препоруке узимам без размишљања. Прове извини :(
Одгледао Hateful Eight, јако фин филм богами. Мени више легао од Ђанга. 4/5 приче је у једној просторији и има много приче, до јаја сцена и солидне спрдачине. Спорији је од неких других Тарантинових филмова, и има јако фин ток. На моменте су ми у глави били и 12 гневних људи из неког разлога. Опет, има до јаја дијалога, али више гађа на визуелно. Снимак који сам гледао је јако фин када се гледа са неког одстојања и нисам имао замерки. Наравно, идем и на премијеру. Јбг, шта ћу кад волим.
Пљачка Tрећег рајха џДДд
daj forestere nine kolundžije gole, može toples. ako nema bože moj, daj u kupaćem
poyyy
popcorn mi uvjek bleji na 0% a internet radi full. zna li iko zašto? nova je verzija
Maestro, ja ga deinstalirao i reinstalirao juče, sada radi ko zmaj.
Dobar film!
http://www.imdb.com/title/tt0418763/
gledao brazil pre par godina kad sam uvatio sve od gilijama da gledam(čovek je lud) al ga nisam baš skapirao, čini mi se da sma i odremao jedan deo. Ovi hvalospevi su me naterali da skinem opet film, pa ćemo videti.
http://www.imdb.com/title/tt3312868/
da li mozda imate neku svoju ideju sa scenario filma ?
да
neces da okrijes jer mislis ili se bar nadas da ces to unovciti jednoga dana ?
не, него ме мрзи да куцам
ok brt kad budes mogao ti ispisi ja cekam
ок
Jel moze nekoda nadje torrent filma SonOfSaul - Saulov Sin
Moram od Teri Giljema sve da pogledam.
Pajtonovci su jebeni vrh humora.
P.s. Jeri neko gledao ovo
http://m.imdb.com/title/tt0065724/
Dajem sebi za pravo da ti preporucim i filmove Naked i Network koji su mi takodje visoko na listi, mada velika sansa da si gledao, ali mozda i nisi a i ostali ko voli, zajebani filmovi. za Wake in fright znam da si gledao, tu moze da uleti jos i Five easy pieces
Inace novi Star Wars razocaravajuce, jbg, radi nostalgije neke 6tica
Е фала, наравно да можеш. Naked и Network овог момента стављам на скидање, а Five Easy Pieces sam gledao. Хвала на препорукама, мислим да једино твоје препоруке узимам без размишљања. Прове извини :(
nwtvork jebe jako. baš sam gotivio kad je sol u beter kol sol napravio referencu na taj film u prvoj epizodi fazon
Одгледао Hateful Eight, јако фин филм богами. Мени више легао од Ђанга. 4/5 приче је у једној просторији и има много приче, до јаја сцена и солидне спрдачине. Спорији је од неких других Тарантинових филмова, и има јако фин ток. На моменте су ми у глави били и 12 гневних људи из неког разлога. Опет, има до јаја дијалога, али више гађа на визуелно. Снимак који сам гледао је јако фин када се гледа са неког одстојања и нисам имао замерки. Наравно, идем и на премијеру. Јбг, шта ћу кад волим.
Dobar je ovaj što Tibor trazi torent
Onaj film Opklada Veka, jel se pojavio na torentima? Da ne palim komp sad