Dakle, filmovi

1. ниси ме нешто убедио реме морам признати. чим сам кренуо да решетам неугодним питањима ти напишеш да је филм добар и овако.

Aj me ne jebi, leba ti :-*

2. мени у ремеовој анализи највише смета што ме после интачаблс бака ушушка и легнем да спавам, а уједно му се не свиђа саундтрек. хм, кад сам размишљао о филмовима након којих ме бака ушушка увек је ту био добар саундтрек и мислим да су те две ствари (ушушкавање и саундтрек) не-од-во-ји-ве. али бих ипак волео да чујем шта каже неко стручнији од мене.

3. To Реме. Into the Wild и American Psycho гледаћу јер сам планирао свакако. Остале или сам гледао или ме не занимају пуно.
    Можеш да додаш и Трејнспотинг или Две чађаве двоцевцке на листу, ту исто музика разбија.

Шоми
    аутобусе гледање филмова само због саундрака ти је ко гледање мтв спотова само због кинематографије

Реко сам да се подразумијева да и читав филм буде добар

4. starla nad jewel riders

5. Reme, jel si ti ušo profesionalno u te neke vode ili si samo filmofil?

6. Još neki saundtrekovi:

Amelija Pulen
    Isijavanje
    Fargo
    Deer Hunter
    The Mission

7. Jedan od gorih saundtrekova sto se tice novijih filmova ima Marsovac, ono je bljak

8. svi saudtrekovi vangelisa i morikonea

9. iskreno bolji amores peros za klasu od 21 gram

10. psihologija likova bolja u 21 gram

11. Krle96

Reme, jel si ti ušo profesionalno u te neke vode ili si samo filmofil?

Ma samo svira kurcu.

Kapiram da i kad bi sa Tarkovskim seo na pivo (heheh skečččD), a da ne zna ko je, pokušavao bi da mu objasni značaj razvoja scenarija i dinamike kadrova u njegovim filmovima i ubeđivao ga zašto nije trebalo tako nego ovako xDDD

12. Цео СФ жанр је настао из овог филма.

ПА ДА ЛИ СИ ТИ НОРМАЛАН ЧОВЕЧЕ БОЖИЈИ