U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mislio sam da mi niko nije konstatovao post. Nekako mi se ne da da ga gledam, dok mi neko ne kaže vredi li išta...
o boze gospode
http://www.metacritic.com/browse/movies/score/metascore/all/filtered - Lako se na listi najbolje ocenjenih filmova mogu naći oni koje niste gledali.
Koliko ste uništili jednu od najboljih tema ovde, smarači. Uvek kad neko nešto iskuca na "Dakle, filmovi", ja moram da pogledam koja je preporuka, jedno vreme sam baš i gledao filmove koje ste stavljali ovde i sad se samo pitam da li može neko obaveštenje da mi stiže kad Apofis preporuči nešto, eventualno, ali eventualno neko drugi, samo jebem li ga koga da odaberem. Smarači.
izvini
U izvini Lečki što nismo svi Apofisi, jebiga. Mada ruku na srce, i ja rekoh da jedino njegove preporuke sigurno stavljam na listu. Ali dobro, svaka tema ode malo u off. Takav je sajt. Ima ovde i dalje solidnih preporuka. I i dalje je jedna od najboljih tema na sajtu.
Hvala lečki
Jeste, čoveče, ali evo, sinoć dođem - bilo jedno sedam-osam novih strana za samo par sati. Na tih 7-8 strana, nisam siguran da li je neko preporučio jedan nov film. Ali ste zato pisali o nekim filmovima ponovo i opet istu priču. Kao da sam čitao barem tri puta do sad sve što sam video.
Dobro, jeste još uvek jedna od najboljih tema, baš tvoje (Reme) recenzije volim da pročitam uvek, i Provironove, naravno. Vidi se da znate o čemu pišete (mada ti deluješ kao da si malo noviji u tome, odnosno da gomilu klasika nisi odgledao, ali nadoknađuješ polako). I imate neke svoje stavove sa kojima se, naravno, ne slažem uvek (ili često :) ), ali i ne treba da se slažemo, ne leži svakome isto. Samo ne volim kad se ponavlja ista priča jer ja ovde ulazim u jedno 4-5 tema, pa kad se spemuje na jednoj od njih, baš mi zasmeta.
I naravno, čim sam se požalio na nešto, odmah u narednom postu ja uradim isto :(
Da ne bude potpuni offtopic, evo da preporučim Broken Flowers.
http://www.imdb.com/title/tt0412019/
Možda najgledljiviji Džarmušov film za široke narodne mase. I kad se pokrenula ona priča oko soundtrack-a, ovaj film sam hteo da preporučim jer mi je baš legla muzika u njemu. Malo džeza, malo soula, malo nekog pop-rocka.
dal je moguce da se zalis na spemovanje na ovom forumu, sta mislis sad kad si rekao-ne smarajte-da ce svih pedesetak ljudi koji dolaze na ovu temu da te poslusa i vise nikad nece da spemuje.to samo mod moze da resi, da brise svaku poruku koja ne sadrzi filmsku preporuku..onda bi tema bila jos vece sranje(zamisli 10 preporuka-martian super film, inteligentan itd a niko ne moze da kaze da je sranje i da ih izrezili )..ja kad necu da citam sta pisu ovde a hocu da vidim samo preporuke, onda samo otvaram imdb linkove koje su postavili.ako je neko preporucio neki film a nije stavio imdb link to znaci da je neznalica i da sigurno nije preporucio nista vredno paznje ili sto vec nismo svi odgledali.znaci samo klikci na linkove nemoj da citas nista
nista novo na vukajliji pljuje se nolan a mrse se muda sa kazahstanskim dramama...
inace ako gledate film na svom monitoru u kvalitetu 480p mene bi bilo sramota da komentarisem, a kamoli kritikujem film... pravljen je film za jebeni bioskop sa razlogom, isto ste tako jeli govna sa interstelarom, ok kapiram neko nema bioskop u gradu ili nema para da da na to, ili mozda ne zeli, ali onda po meni vi u stvari i niste gledali taj film, klasicni jebeni vlasnici lumije u raspravi o telefonima
хахаха, дај нермине онај пост кад си кукао како се свуда зна шта сви воле само овде нешто једу говна.
hahaha tamo negde de sam krvario za kuma jebem li ga, al ozbiljno sto morate biti retardi i na vukajliji, oslobodite se ovde, nece vas niko osuditi sto vam se svideo mejnstrim film
inace slabo sam gledao ovih 15d , mislim neku govnjivu komediju u drustvu vacation i nasmejao sam se par puta, da sam sam gledao ne bi to bio slucaj verujem
i el orfanato kidalica nema tu sta
bvrt necu to da gledam to je komercijala xddddddddddddddd
Mudar momak za svoje godine!
milsa feferone nisu ljute a piše ljute feferone
rrrrrrrrrrr je dobar film.
i sta si to spektakularno video u marsovcu..crven pesak i svemirsku stanicu.Elizijum su najavljivali kao novi matriks,ali ni ti prenadrkani specijalni efekti nisu mogli da ga izvade, a elizijum je mnogo jaci od marsovca po tim specijalnim efektima, lik u elizijumu se budi recimo u petak ujutru a vec do subote popodne spasio ceo svet.sranje epskih razmera.tebi je izgleda najbitniji budzet, sto veci budez to bolji film.
brate lik je posadio krompir na marsu, pokazi bar malo postovanja jebemulebac
Nisam ja rekao - ne smarajte, znam da to nikad ne bi upalilo, nego sam vas obavestio za slučaj da niste primetili - e, smarate. Znači nije imperativ nego konstatacija.
labokv, ja baš volim da pročitam recenzije, šta ko misli o nekom filmu. Ne samo da vidim link, nego hoću i ukratko objašnjenje (ili podugačko, u slučaju Remea, Provirona i nekih drugih :) ) o čemu se radi, ono - ako ste voleli onaj film, svideće vam se i ovaj, ovde je soundtrack transcedentalan, u The Fall-u kinematografija oduzima dah i takve stvari od kojih većinu i ne razumem. Al jbg, volim da pročitam.
Ali kad ne ne znam koliko strana uzasopno vidim da pišu o Nolanu iste stvari koje su već pisali (Reme kako ga kara (čitaj: kudi), Proviron kako on bezuspešno želi da bude Kjubrik), a ovi ostali pišu i stvari koje nemaju veze sa filmovima, onda se osetim kao da sam izgubio dragoceno vreme :(
The Dirty Dozen http://www.imdb.com/title/tt0061578/
Kome se svideo The Great Escape, svideće mu se i ovo.
sad sam se setio da sam gledo na kompu leviatan, mozda je zato gowno
film jeste neamaterski odradjen i odglumljen odlicno, kao ima fazon da te navodi na zakljucak tj pretpostavku pre bih rekao pa u kasnijem isecku potvrdi tvoju hipotezu kao to sam provalio. jel to umetnost? ljut sam sto sam potrosio svojih 2h ziwota na tres a mogao sam iskoristiti to vreme na mnogo pametniji nacin naprimer da odem u boravak da odgledam partizane na klasik tv ili da legnem da spavam :D.
evo ovde odlican sajt ko zeli na tv da isprati na dnevnom nivou sta se pusta
http://tv.aladin.info/film/