Dakle, filmovi

1. Зато што је тако. :)

Погледај под "writers" :

http://www.imdb.com/title/tt0111161/

2. Зато што је тако. :)

lolloloo Pa znam da je to Stivenovo nego sam u prvom postu napravio propust u pisanju zbog toga sam bio zbunjen kad si mi rekao da je Šošenko kratka Stivenova priča.
    :)

3. Ne kapiram kako neko može da donosi zaključke o nekom filmu na osnovu ocjena retardiranih Amerikanaca ? Pogledao sam mnogo dobrih filmova koji su bili slabije ocijenjeni..

zato sam napisla

recimo da su najobjektivniji od svih drugih sajtova sa ocenjenim filmovima, barem se meni tako čini.

i

realno vam najviše znači mišljenje nekoga ko razmišlja slično kao vi.

misleći na mišljenje vaših prijatelja i sl.

Blejk,

Kako mi nije bilo dobro kad pročitah da je Departed govno. :) Za srce si me ujela. :D Pa vrlo verovatno da je taj neki trip a i stvarno, glumačka ekipa objašnjava na 500 nivoa, bar po imenima.

žao mi što sam te "povredila":) zbog ekipe glumaca sam verovatno i očekivala tako mnogo. razmišljala sam da ga pogledam opet, možda sam se previše ponadala prvi put pa me zato razočarao.

4. Zna li neko đe bih mogao nać' ovaj film? Ili ako ne to, a ono makar da mi pronađe. Ili ako je već skidao, bože moj, još bolje..
    Ironiya sudby, ili S lyogkim parom
    http://www.imdb.com/title/tt0073179/

5. Департед је колко знам римејкован од Инфернал Аффаирс? Не?

6. Е гледо сам Блоу пре неки дан на Б92, али некако је друкчије преведен био! Млого добар.

7. ja cu tek veceras gledati,ranije nisam

8. Ljudi večeras odgledah dva vrlo , vrlo moćna filma. Jedan sa Nikolasom Kejdzom u glavnoj ulozi , vrijeme drugi svetski rat , rokanje sa Japančerosima , on mora da zaštiti nekog Namaho indijanca koji je zadužen za šifre i ostale gluposti na Navaho jeziku.. Non stop pucačina , eksplozije , krv , rok n roll , psi rata , al' da me jebete ne mogu da se sjetim naziva po Američki , ne mogu da se sjetim ni na srpski llololo al' nebitno svima preporučujem. I jedno iznenađenje na RTS-u , konačno da i oni prikažu neki dobar film a da već nisu prikazivali.. Žešće zajeban , pljačka banke , dvije različite grupe kriminalaca ulete u isti prostor a šta se kasnije desi pogledajte sami. Elem Flajpejper toplo preporučujem.

Е гледо сам Блоу пре неки дан на Б92, али некако је друкчије преведен био! Млого добар.

"Neka ti vjetar uvijek duva u leđa ,
    Neka ti sunce uvijek obasjava lice ,
    I neka te vjetrovi sudbine ponesu
    da igraš sa zvijezdama"

Kaže Dzoni Dep na kraju filma , jedan od jebačkijih , pogledaj Punjac isplatiće se :)

9. Šerloče, to je Windtalkers, mislim da smo mi preveli nešto kao Šifra ili tako nešto, jebemliga. Pre par godina sam ga gledao, ne sećam se nešto preterano, znam da mi je onako bio. Nego, je l' gledao neko ovu novu, Finčerovu verziju "The Girl with the Dragon Tattoo", meni je skroz ok, vaši utisci, mišljenja..?

edit: Inače, jebeno sam dobio najjaču moguću transferčinu kad sam video da smo mi preveli film kao: "Muškarci koji mrze žene" ŠTA. KOJI. KURAC.

10. dit: Inače, jebeno sam dobio najjaču moguću transferčinu kad sam video da smo mi preveli film kao: "Muškarci koji mrze žene" ŠTA. KOJI. KURAC

The big bang theory na srpskom znači Štreberi . Šta ti posle toga nije jasno ?

11. Da, i to, jebote. Ne mogu da gledam seriju na TV-u kad vidim naziv.

12. Provereno blesavo. Okupite ekipicu, opustite se i uživajte...
    http://www.imdb.com/title/tt0139239/

13. Šekoslav

edit: Inače, jebeno sam dobio najjaču moguću transferčinu kad sam video da smo mi preveli film kao: "Muškarci koji mrze žene" ŠTA. KOJI. KURAC.

Тако се зову књига и филм на шведском.

14. Ne mogu da se sjetim jednog engleskog filma.. Glavni likovi su jedan crnja i jedan lik u dresu Liverpula. Sećam se scene kad se pokače sa skinsima i ovi ćelavci ih odvedu da im naprave neku drogu , ovaj crnja smuti gadan laksativ i da im isti.. Nakon toga dolaze malo odvratnije scene..
    Čini mi se da se film završava u nekoj diskoteci ili u loži Enfild Rouda , nisam siguran.. Ali je gadna akcija..

15. samjuel el džakson. u loži na stadionu. odličan film ali se ni ja ne mogu sjetiti imena.
    EDIT eo ga http://www.imdb.com/title/tt0227984/

16. E jes Formula pedeset jedan , fala paninaro

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.