Prijava

Novi Blade Runner je fantastičan! Sve savršeno funkcioniše od jezive i mračne atmosfere distopijskog LA, naprednih replikanata, očaravajućih kadrova, razrađene priče, dobrih glumaca. Svakako umetnički film koji odskače od holivudskog šablona, i nije za širu publiku kojoj će zasmetati dužina trajanja i nešto sporiji tempo na početku... Budite uvereni da će film steći kultni status kako budu prolazile godine. I naravno, za ovo remek-delo sam dao ocenu 10/10 na imdb-u!

Od jednog cenjenog kriticara odavde na renomiranoj grupi p.d.f. iliti predlagaci dobrih filmova :D
Ma samo moji utisci posle jucerasnjeg gledanja...

Jel bio neko skoro u kinoteci ili u onom okupiranom bioskopu?

Kinoteka hahaha sta se pusta tamo zikina dinastija?

био сам ја у косовској у кинотеци. солидна су седишта, за ноге има места колико хоћеш... само се гледа платно мало увис, сва седишта су равно. мала сала у узун мирковој је жали боже како сам чуо, а у великој сали сам био пре, ако није нешто реновирана или сређена скоро није нешто за биоскоп. тако да ми се чини да је најбољи избор косовска.

едит: шта те уопште интересује?

Ja idem u kinoteku bajsem varljivo leto '68 i pijem kravicu trougao

додаш арафатку и можеш и у окупирану звезду

Jel arafatka kapa ili marama? Nikad to nisam uspeo da ustanovim

марама, ваљда. таман сам хтео да те упутим на речник сленга вукајлија да видиш и сам, али видим да ни тамо тј. овде није јасно дефинисано.

Imam esarpu al je siva, moze li to ili opet neplanirani trosak?

Ma zanimalo me dal i dalje rade ti alt bioskopi, nista vise nista manje

Imam esarpu al je siva, moze li to ili opet neplanirani trosak?

шта знам, нисам стручњак за моду модерне левице, али капирам да је поента да кад се угасе светла сви сте исти.

Ja idem u kinoteku bajsem varljivo leto '68 i pijem kravicu trougao

Jbg, džaba ne možeš da budeš viđen u Kinoteci, za to se ide u Zvezdu, sa par drugara i vrtiš džoks na projekciji na otvorenom, a posle diskutujete o tome kako je sve kurac i kako je država sranje. Pritom, ako si studencka sirotinja uneseš i svoje pivo, ceo odlazak u bioskop te izađe 150 kinti.
Kancer jebeni. Najgora stvar ikada.
Mojne leba ti to smeće u kom gledaš torentovane filmove sa limenkom Zaječarca u ruci da mešaš sa Kinotekom. Lolo

Kinoteka je regular bioskop, kulturica, samo što puštaju klasike i što ne smeš da unosiš piće i sranja, jer je zgrada Kinoteke zaštićena jer je matora. Karta je oko 250 kinti i ne možeš da vrtiš džokavac i pokažeš svima da si hipster govno, pa i nema studentarije prljave. Al' ono, sasvim je kul ako hoćeš da odgledaš neke klasike tipa Kuma, Lovca na jelene i tih čuda u bioskopu. Odlična je sala. I baza filmova im je jedna od najvećih u Evropi.
Kul je i sala.
Najbolja je ova u Uzun Mirkovoj. Sedišta u Uzun Mirkovoj su jebene fotelje maltene, a ne sedišta. Preudobna je sala. Renovirana je pre godinu, dve. I sada baš, baš šije. http://www.superprostor.com/wp-content/uploads/2012/11/kinoteka_23.jpg
http://www.kinoteka.org.rs/wp-content/uploads/2016/06/4_6-1228x691.jpg
A ovo je sala u Kosovskoj.
http://www.kinoteka.org.rs/wp-content/uploads/2016/06/19_3.jpg

Ne da mi se da gledam novog Blade Runnera, samim tim što ne podnosim Vilneva i što otprilike po komentarima znam da je usrao motku.

ваљда су боља седишта у косовској? а ово у узун мирковој и није биоскопска сала.

Reme pisem ti pvt

http://www.imdb.com/title/tt0101410/ dobar je film ali na mene nije ostavio neki poseban utisak.nema nista posebno upecatljivo osim scenografije i atmosfere
http://www.imdb.com/title/tt0254686/ odlican film, od one vrste koji obicno znaju da budu smaranje ali ovaj ne.radjen je po romanu nobelovke elfride jelinek koja nije smela licno da preuzme nagradu zbog socijalne fobije

ваљда су боља седишта у косовској? а ово у узун мирковој и није биоскопска сала.

Nisu. Ova nova u Uzun Mirkovoj kida. I bolje je odrađena i manja je sala i bolje je ozvučenje i generalno je klasa. Lepo sam napisao. Renovirana je. I šije sada. To je svečana bioskopska sala.

http://www.kinoteka.org.rs/wp-content/uploads/2016/06/4_8-1228x691.jpg

брт, реме, ово личи на све само не на биоскопску салу. има прозоре горе, улази светлост. виси лустер са високог плафона. изгледа као нека сала за предавања са додатим платном. немој зајебавати. нисам био одавно ту, верујем да су је средили, али на сликама се види да је ова у косовској боља. и седишта су боља сигурно.

Више изгледа као катедрала блажене дјевице марије него као биоскоп