Dakle, filmovi

1. haahah ko krije ip jebeno kad skida filmove i to?

2. imaju sad ovi torent klijenti podešavanje da radi enkripciju podataka, ali koga boli kurac, nismo u švedskoj

a da odeš preko vpn-a na piratebay nema poentu jer je legalno ići na piratebay

3. Peti element u 4k rezoluciji je nestvarno dobar... Hvala gospodinu old fartu sa Rarbg-a

4. mislim da na extratorrentu moras da skines program koji krije ip adresu da bi skinuo film, ne moze drugacije.ne znam sto to zahtevaju dal imaju neke vajde od programa ili da ih ne bi ugasili ponovo.

5. neki torent klijenti vas koriste za majning arminov pa skinite malware i provjerite da vam ne"crpe" snagu

6. jedan moj burazer je U ONO VREME preprodavao diskove sa filmovima i igrama, 24h dnevno skidao zaštićen materijal najvećom brzinom neta koju je tad mogao da ima, dobio je opomenu od provajdera da će da mu blokiraju net i proslede informacije policiji ako ne oladi malo sa skidanjem, al valjda je tad bila neka hajka od strane universal pictures-a pa pritiskali provajdere u svakom delu sveta da prate ko skida njihov film, i ni tad ih nisu jebali dva posto

7. jedan moj burazer

hahaahh
    jedan u okeanu tvojih burazera

8. ja znam coveka koji je od toga napravio kucu, kljuc u ruke,iskesirao da mu naprave a on prodavao diskove po ceo dan u gradu.opasne pare je napravio od toga.poceo je jos 90ih i prestao pre nekih 6-7 god, jer je vecina pocela sama da skida

9. ma to je umrlo jos 2005. fazon

10. pre skidanja sa neta je bilo ono sa ruke na ruku jedni drugima ljudi rezu cedeove a i to je bilo posle te ilegalne piraterije na ulici

11. nero burning rome HAHAHAHAHAHH

12. ahhaha kad se setim kad mi je ortak objasnjavao kako da narezujem

13. ima i sad ljudi koji ne znaju da skinu film.a 2010 nije toliko ljudi kao sad imalo net.bilo je dosta onih koji su kupovali.da nema onih sajtova za gledanje online verujem da bi i sad imalo ljudi koji kupuju diskove

14. zabrinjujuće dugo mi je trebalo da skapiram da je nero burning rom zapravo neron koji pali rim tj. fora na to
    čak je i ikonica jebena koloseum koji gori

15. i meni,tronozac,dok nisam gledao dokumentarac o neru i zaprepastio se ahahah

16. nisu tu spominjali rezac ahahah nego nisam do tad znao za nera i prebolesti njegove

17. hahahah zamišljam sad trenutak, u sred ozbiljnog istorijskog dokumentarca ubace tu informaciju, kao čak je i popularni softver za rezanje diskova dobio ime po ovom okrutnom vladaru

18. http://www.imdb.com/title/tt0080491/?ref_=nv_sr_1 a ovo je film o nerovom cak i bolesnijem prebolesnom ujaku/stricu koji je vladao rimom pre njega

19. kaligula kome je konj bio poslanik xd
    nisam znao da mu je bio ujak ili stric, mislio sam dosad da je veća razlika u godinama tu
    zanimljivo, znači nije ta ludost neronova tek tako

20. ma jok,nero je odmah posle kaligule dosao na vlast

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.