Dakle, filmovi

  1. dobar je, traje skoro 3 sata a nije smor ni malo.ima da uzme gomilu oskara, za vizuelne efekte sig. tako da ce denkirk da ga duva

  2. dobro je, ne stigoh veceras da odgledam, taman sutra natenane

  3. ja cu sada uzeti i skuniti ovaj film a disaster artist javite kad izadje torent nebioskopski snimak

  4. ugasio sam blejd ranera,snimak je U Z A S

  5. Sačekaj malo za yify snimak i gledaj ko gospodin.

  6. има ли ишта да вреди што је изашло ове године а да није данкирк пошто он не вреди морао сам да угасим после пола сата?

  7. blade runner web rip od 5,6 giga je odlican ko ne moze da saceka brrip

  8. Де окачите значење ових ознака, шта је јифи, шта веб рип, шта блуреј и тако то, Бога вам.

  9. vau kakav sam film gleddao

  10. Kakav si film gleddao?

  11. http://www.imdb.com/title/tt0483719/ mracan i jeziv film steta sto su zadnjih 20 min bzv.film je o mentalno bolesnom liku koji ostaje sam sa bolesnom majkom

    https://s17.postimg.org/nytrdaxgf/Living-and-the-_Dead-2006-00-21-49.jpg

  12. http://www.imdb.com/title/tt1253864/

    Koliko je ovo imalo potencijala da bude dobar film, al su sjebali sa lenjim scenarijem i losim CGI, i time sto imaju samo dve dobre picke u celom filmu. Za uz kokice do jaja.

  13. Jel ima ovde neko ko je gledao Fargo film (1996) i fargo seriju da mi uporedi

  14. oces ja da ti uporedim

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.