Prijava

Gledo sam ja Ragnarok Coa
Ok film sluzi svrsi

http://www.imdb.com/title/tt0289043/?ref_=tt_urv 28 Days Later...
sta mislite o ovom filmu ? pocetak obecavao jako al se nije nastavilo kako sam ocekivao, al opet mi se svideo, da l me loze te postapokalipticni filmovi nzm, predlozite slicne

mozete li mi reci nesto o ovom filmu ??

Film koji je snimljen o ubistvu jednog kladionicara od strane zelenasa prvog februara.. Ubice bivaju otkrivene 29 tog februara posto je bila prestupna godina..

dobar film u suštini

bob rock ocemo ti ja i jos neki sa foruma ovde ko u layer cake ekipu da imamo

Гледо онај Лупер пре неки дан, и сад, да не спојлујем превише, јери онај главни лик у суштини јебо матер своју, буквално?

Zasto da ne Armin, ali moramo da izobradjujemo Maestra, pored tog kreativnog dela tima treba nam neko ko ima i kintu jbf

, da l me loze te postapokalipticni filmovi nzm, predlozite slicne

Soylent Green, The Road

Koliko se secam Armine, skroz pristojan film, cini mi se da ima i nastavak 28 weeks later ili tako nesto.

Taj Soylent green je gem medju filmovima, doduse je vise sf distopija.

Edit. Cekiraj Ledolomca, The quiet earth (genijalan ako volis sporije filmove) i offtopic mislim da bi ti se Take shelter svideo.

https://www.youtube.com/watch?v=AwoCyF6qJzE
jeben intro jebenenog filma, na 2:25 nastupam ja, pa sa bobom secem koks, sto kaze bob mi nismo gangsteri mi smo biznismeni cija je roba jednostavno kokain i to je to, dajemo ljudima ono sto zele, sve ce ovo jednog dana biti legalno..

hvala svima za misljenja i predloge o 28days

Potpuno si u pravu sto se moje politike tice, postoje samo trziste i roba, ja nigde tu ne vidim ljude ili slicne neprofesionalne pojave..

Take shelter cista 10. od mene.
Soylent green mi je bio pristojan nista posebno,the quiet earth mi nije legao smorio me je mozda los tajming.

Saake, sjajno djelo, DD Lewisa.

EDIT: Mislim da su neki gledali, ali ovo jebe

Kako sam od sinoć alergičan ospice mi izbijaju kad vidim celtic. Uh

http://www.imdb.com/title/tt1034385/ Cold Skin (2017) odlican film, zasluzuje vecu ocenu.http://www.imdb.com/title/tt1535616/ i ovaj je dobar.postapokalipticni, od iztog rezisera

http://www.imdb.com/title/tt2328813/

Hard to be a god. Tri sata blata, govana, slina, povracanja, pisanja, guranja i valjanja po prljavstini. Nerazumljivi dijalozi, nerazumljiva radnja, dosadno i tesko za gledanje. Sve je to uradjeno sa namerom da izazove neki efekat na gledaoca, da mu pokaze tezinu ljudskog postojanja, egzistenciju u odsustvu mrtvog Boga, ili tako nesto, mrzi me sada da pisem sve moguce potencijalne poruke filma. Malo je reci da nije uspeo, bolje da je reziser umesto sto je snimio ovaj film jednostavno upucivao ljude da lepo odu u svinjac i nabiju glavu u govna, to bi makar bila prava stvar.

Edit. Ko zeli takav film neka odgleda Andrei Rubleva, film makar ima jasnu, konzistentnu radnju, i jaku pozitivnu poruku, pa gledanje, koliko god da je tesko, bude nagradjeno visestruko.