Prijava

ma gledao sam film 3 puta mozda, svaki put se sve vise odusevim pa reko da podelim ako slucajno nije ko gledao

Downsizing - Uopšte nije loše koliko se kenja da jeste. Ok, deluje da je od odličnog početka moglo u malo bolji neki pravac da ode, mada nisam siguran koji i prva polovina filma jeste bolja od druge, al' jedan sasvim solidan film, sa dobrom idejom. Ocena pet-nešto nezaslužena, treba veća. Može i 7.

Killing of a Sacred Deer - Dobar film. Specifična atmosfera zbog tog nekog tipa glume koji fura ovaj režiser i zbog tempa takođe, ali dobar film. Jedino što ovaj lik ima stvarno neki trip prema drkanju. I ovde i u Lobster-u se mnogo drka, u situacijama kad može da se jebe.

Čak ću i da pogledam Suburicon sada, pošto ove ocene na IMDB-u apsolutno ništa više ne znače, jer ljudi daju dobre ocene đubar superherojskim filmovima, a previše u poslednje vreme blate solidne i dobre filmove, pa se možda ispostavi da i Suburbicon nije loš.

gledao sam ruski film --neljubov-- iliti loveless iliti bez ljubavi, andreja zgavasdadnjiceva.
mogu samo reci da polako postaje prepoznatljiv po motivima i po reziji, do jaja mu je ona stvar sto radi sa vestima i radijom. a i zavrsetak filma se uvek svodi na razgradnju ili rrenoviranje... (povezujem sa levijatan 2014)

inace, ovaj lavles je dobar ali dosta sjeban film, gluma bez greske, fotografija odicna, i bas onako gadnu emociju ostavlja .. ne znam sta bih vise rekao a i ovo sto sam rekao rekao sam.

i opet deca u centru paznje
hocu da kazem da ga preporucujem, i hocu da kazem da covek sta god radio i sa kim god bio morace da se odrekne necega jbg, ali SPOJLER koliko prejaka scena poslednja kad zena trci na pokretnoj traci, a kamera frontalno snima

uglavnom gledao asm sve filmove tog rezisera<

izgnanie mozda i najbolji, jer je emocija onako pasivno jaka, ali dosta spor film, malo ubije... a i mogao bi malo da promeni tematiku jebote sad kontam da je od ---vozvrasjenije-- preko levijatana i izgnanija pa do neljubova svugde skoro ista tema samo sa razlicitim posledicima a motivi su uglavnom isti.. MALO PROMENI PLOCU DRUZE

ali jbg kad je dobra emocija izbedaceno katarzicna

hhqha neljubov voli sebe sto je emocionalan

hahaha voli sebe sto je takav

http://www.imdb.com/title/tt1259528/

solidan filmić, realne scene, samo da nema 50 centa u njemu, pa bio bi odličan filmić

jel ima neki solidan torent

Da li si sentimentalna ludica koja uživa u patnji prouzrokovanoj ne-hepiendom? Onda je ovaj film za tebe: http://www.imdb.com/title/tt5716464/

Prelep film, zameram samo pocetak, malo je nespretno odradjen, ali kasnije je skoro pa savrseno. Prica o dva skroz suprotna coveka, koja pate za onim sto drugi ima. Fun fact, jedan od njih lici na mladog Gidru.

http://www.imdb.com/title/tt0301414/

https://m.imdb.com/title/tt3716530/ - dugo već mislim da je Izabel Iper najbolja aktivna glumica na svetu, ali sam sad blizu toga da smatram da je ona među pet najboljih glumica svih vremena, računajući i holivudske glumice. U ovom filmu je toliko jebozovna u sedmoj deceniji života da me isprva nije brinulo to guram ruku u gaće tokom scena gde ona samo priča. I u Učiteljici klavira je posrala sve one puritanke koje neće sisu da pokažu na filmu već uzimaju dublerke. Dobro, nije samo zbog toga velika glumica lol, ali to svakako pozitivno utiče na njenu veličinu.

Joj to onaj kurvanjski film, voli kurcinu drolja sve za nju bi da uradi
Dobra matorka

Vozim se na braću Koen baš valjano ovih dana. Žao mi je što sam bio prekisela pretenciozna glavica u mladosti i odbijao da odgledam sve što je zapravo trebalo. Ali nikada nije kasno, je l'?

E Miki, jes beše gledao ti Vrata raja? Sa njom, Kristofersonom, Vokenom, Hurtom, Bridžisom?

Jesam. Universal bankrotirao zbog tog filma. Dobro, ipak je Ćimino bio manijak čije je želje bilo teško ostvariti, još teže finansirati.

Ali je do jaja film, da se ne lažemo

Mhm. Generalno, mislim da mi je svaki novotalasni Italijan, u najmanju ruku, drag režiser, dok je većina međ omiljenima: Ćimino, Ferara, De Palma, Skorceze, Tarantino, Kopola...

A generalno su meni Žabari, bili novotalasni ili starotalasni ljubav. Nemam pojma, možda jedna od jačih škola.