Prijava

Ајд' леба вам, кад представљате филм реците нешто о њему, о чему се ради, какви је глума, да ли је прича превише лејм и тако те зајебанције. Оно, више ми је стало да чујем нечије мишљење о филму него да читам на имдб-у о истом. А плус је што овде отприлике има људи за које мислим да имају солидан укус што се филмова тиче и тако то.

E, ovo je baš dobar film:
http://www.imdb.com/title/tt0377309/

Gledao sam ga i ja na tv-u...uopste nije los, a i riba je toliko jebozovna da je to nesto fascinantno

Један од најбољих филмова о суђењу, поред "12 гневних људи", који доста треба посматрати у културолошко-социолошком аспекту тадашњице - југ Америке, црнац осуђен за силовање белкиње којега брани адвокат белац и у какав положај то ставља њега... Да не спојлујем, филм је одличан, к'о није гледао, топло препоручујем (рађен по књизи)...
http://www.imdb.com/title/tt0056592/

Hei tai yang 731

http://www.imdb.com/title/tt0093170/

Јако добра прича о јапанској "Јединици 731" у Другом светском рату, брутално реалне, а самим тим и гадне сцене мучења, малтретирања Кинеза, које, успут, нукако не одвлаче пажњу од главне радње већ јој додатно дају на тежини. Фантастична прича (рађен по историјском догађају), нема много дављења са индивидуалним судбинама и мармелада љубавним причама, већ само суви квалитет. Није за оне са слабим стомаком. Само за оне са доста јаким стомаком.

London

http://www.imdb.com/title/tt0449061/

Јако необична и интересантна прича. Квалитетни дијалози и сасвим пристојна глума. Трипозни моменти и необичан начин снимања филма. Свиђа ми се. Додуше, говори о лејм теми и о курцу у ком се нашао главни лик након раскида са чком, и осталим курцима-палцима, само на начин који ја нисам до сада сретао у филмовима и тако то. Крај ми је мало усрао ону основну поенту филма, али и даље је јако, јако добро осмишљен и одрађен филм.

The Guitar

http://www.imdb.com/title/tt0942891/

Јако добра прича. Почиње са невероватном кршином од дана, дана у ком главна ликуша раскине са дечком, открију јој рак и да јој је остало два месеца живота и добије отказ на послу. Глума добра. Не игра се на ноту патетике. Има квалитетних дијалога, сасвим добре глуме, необичног тока радње необичног угла гледања на целу ситуацију. Наравно, филм није прављен за глумце и ближу родбину па има и мало комерцијале, али у подношљивим количинама. Одгледах га синоћ и никако ми није криво што сам га одгледао. Препоручујем.

Reme , ovaj London ima da odgledam , izgleda mi ko odličan film , na kraju krajeva glumi Dzejson Statam. "Dve čađave dvocijevke" , "Transporter" , "Sneč".. filmovi koji su dokazali koliko je on dobar glumac.

London je stvarno filmcina...nije za svakoga ali je stvarno odlican za ljude koji vole nesto drugacije filmove

Once upon a time in the west

http://www.imdb.com/title/tt0064116/

Малопре га одгледах. Глума фантастична, прича одлична. Вероватно најбољи вестерн икада снимљен, а по мом мишљењу и један од бољих филмова које сам гледао. Наравно, као и сваки други филм, има неке заједничке мотиве и типске детаље, али је као целина једноставно невероватан. Фантастично одрађени ликови, јако добри и квалитетни дијалози, нема смарања, нема оних ситуација када један лик убије њих 200, једноставно суво злато овог жанра. Све препоруке.

Елем, има неко неку препоруку, само не бих сф, све остало долази у обзир.

Si gledao biti Džon Malkovič?

Елем, има неко неку препоруку, само не бих сф, све остало долази у обзир.

http://www.imdb.com/title/tt0285823/

Ako ti se sviđa Desperados i ovo mora da ti se svidi. Robert Rodrigez standardno pojebao. Ukoliko već nisi gledao , što je malo vjerovatno naravno.

Jok, kakav je? :)
Upućeno Huji.
Sad ću da vidim šta od ovoga duzmem da gledam.

Elem, je l' neko gledao ono sranje "Zombie strippers", nekako bih uzeo da gledam ako je trešina, ali sa druge strane ne bih da rizikujem jer se plašim da nije dovoljno dobar da bude trešina.

biti Džon Malkovič retko istripovan film. Čistokrvna besmisao koja te vodi u majndfak, a čak se i Kameron DIjaz potrudila da odglumi dobro, Kjuzak je odličan, a Malkovič u ulozi Malkoviča je otrsi.

ali sa druge strane ne bih da rizikujem

Koliko vremena ti je potrebno da provališ da li je u pitanju treš

http://www.imdb.com/title/tt1386932/

Film o učitelju Bruce Lee-a (generalnom promoteru Wing Chun škole borilačkih vještina kojoj je pripadao i Bruce Lee) a bomme malo i o političkim prilikama u Hong-Kongu na početku 20-tog vijeka, a nije loše urađen...

Други део је глупљи од првог, Веснита.

Niko Ćosavić

Један од најбољих филмова о суђењу, поред "12 гневних људи",

Овај је јачи макар дез пута :)
http://www.imdb.com/title/tt0052561/

Артист ми је био добар кацам га одгледао, а сад ми се чини да има много бољих филмова од њега бре...

(http://www.imdb.com/title/tt0102926/), само због Ентонија Хопкинса генијалног, "Психо", наравно и апсолутно (http://www.imdb.com/title/tt0054215/)...

Срамота је да се ова два не одгледају, реално

http://www.imdb.com/title/tt1305806/
Какво је ово?

Мурињо, готиван филм....лепо одрађен и необична прича...

http://www.imdb.com/title/tt0425601/
mnogo dobra komedija..baš me nasmejao, preporuke.