Dakle, filmovi

1. Па да ти јавим какав је, а? :))

Ma bre, gledao sam film, pisao sam ovde na temi. Meni se lično svideo, ako si gledao The Town sa Ben Aflekom, mnogi kažu da je ripof tog filma, i tako to :)

2. Гледах Караулу, гледо сам је задњи пут 2007. а тад сам имао 13 година, ништа ко нисам скапирао шта је редитељ хтео да каже. Саћу и то чудо, нисам имо снаге досад, јер траје дуго, па...

3. Пошто волим кошаркашке филмове јер ју и сам играм и тренирам, ето да предложим једну одличну драму и један, од мени омиљених филмова уопште.

http://www.youtube.com/watch?v=OsIynRdcTKY

4. Šerloče, ne pogledah nikad Otimače Izgubljenog Kovčega, niti Leona, niti Kinesku Četvrt, ali sad ću da ih stavim na skidanje jer u takvoj sam mogućnosti. Zamisli, da propustim takve filmove!

Ти ово нешто саркастично ?

Meni se nikad nije dopadao Indijana Džouns, mada nikad nisam ni seo da ga gledam, šta vi mislite o istom?

http://www.imdb.com/title/tt0097576/

Мени је овај са последњим крсташем ненадјебив , и не зајебавајте се са именом Харисона Форда јер је човек објаснио , да не помињем и да је Шон Конери одјебао на више нивоа. Инди Џонс , јебена нон стоп акција.

5. Ај ми на брзину реците да л да гледам сад Хеат 1995. сас Паћином и де Ниром?

Немој да си пропустио. У том се филму види колико Паћино надјебава Де Нира. За нијансу, нормално, јер обојица јебу у том филму, ваљда се се истриповали ко ће боље да одглуми. И тако...

6. Ја сам чуо да се њих двојица заправо никада нису сусрели на снимању тога филма "Хеат".

7. Томдриле, чух и ја за то, али морали су, јер се у последњој сцени држе за ручице. Е, сад, шта је истина, јебем ли га. А и сцена кад разговарају у кафићу је једна од најинтезивнијих коју сам нахватао на неком филму. Као два боксера који би да једном другом ишчупају мошнице, али на фињака, погледај на ју тубу.

8. Мени је Де Ниро бољи и у овом :) Ма у сваком филму је бољи, Паћино је надркан у сваком филму, сем у Куму кец.
    Иначе, Хеат је јајадо филм, не знам шта ми је било да се питам да л да га одгледам

9. Мени је Де Ниро бољи и у овом :) Ма у сваком филму је бољи, Паћино је надркан у сваком филму, сем у Куму кец.
    Иначе, Хеат је јајадо филм, не знам шта ми је било да се питам да л да га одгледам

Slažem se da je film odličan, ali Paćino je po mom mišljenju bolje odigrao, prosto jer je imao zahtevniju ulogu. De Niro briljira, ali nema gde!

10. А добро... Ја не могу рационално да сагледам то, јер Де Нира више волим и он ће ми увек бити бољи, ако ме разумеш :)

11. Ja ne znam od kud vam to jebeno zamišljeno rivalstvo između De Nira i Paćina ? Po meni je De Niro za nijansu bolji glumac. Al' oni mi nikad nisu izgledali ko neki rivali , oni su jebena elita i najbolji glumci svih vremena i to će uvijek ostati. Samo što su i oni imali padova , poput Paćina u Eni given sandej i De Nira u Mafijašu na terapiji

12. Man on fire, филм ојебао, један од мојих омиљених. И Deadly impact.

13. Ja ne znam od kud vam to jebeno zamišljeno rivalstvo između De Nira i Paćina ? Po meni je De Niro za nijansu bolji glumac. Al' oni mi nikad nisu izgledali ko neki rivali , oni su jebena elita i najbolji glumci svih vremena i to će uvijek ostati. Samo što su i oni imali padova , poput Paćina u Eni given sandej i De Nira u Mafijašu na terapiji

Poput De Nira u poslednjih 10 godina, misliš?

14. To smo već jednom prepričali vlePa , i to baš na ovoj temi.

15. Evo dva dokumentarca da podignu malo svest o hrani, mislim da nije na odmet. Oba su fenomenalna i zaista prikazuju kako sistem moze da unisti coveka bez svesti o hrani.

http://www.imdb.com/title/tt1286537/ Food, Inc. (2008)
    http://www.imdb.com/title/tt0390521/ Super Size Me (2004)

16. Хвала, ова 2 ћу баш да одгледам, занимљиво је то
    Иначе, и Паћино и Де Ниро у подледљих 10 година немају никакав филм, ал јебига, ја ионако не гледам нове филмове, нов филм у просеку гледам на сваких 10 старијих од 10 година.

17. Е мрзи ме да гледам, Месуал, је л имају титлови за ова 2 филма, да се не прејебем

18. To smo već jednom prepričali vlePa , i to baš na ovoj temi.

Znam, seća, se, ja sam bio inicijator :D

EDIT: Upravo sam odgledao I am Sam, i priznajem da sam plakao kao žena (nije bilo nikog kući), da se jebe onaj ko ga je postavio na temu!
    Jebiga, emocije me pogodile, ali stvarno dobar film i Pen mu jebo kevu iako je "went full retard" :)

19. Немојте да вас завара оцјена, јер је стварно одличан филм, или барем деведесет посто филма, док се не појаве ланголиерси. :) Иначе, филм траје око три сата и рађен је по књизи Стивена Кинга.

20. Meni dobar onaj film rajding d bulet od stivena kinga

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.