Dakle, filmovi

1. http://www.imdb.com/title/tt0066921/

Наканио се да га одгледам по први пут.Филм је моментално ушао у топ3.Болесно добар.Ремек дјело !

2. Cudi me kako tek sad si provalio taj klasik.

Odgledao sam ga... Par puta...

3. Ман, то сам и ја одмах помислио, да је утриповала да је њен син убијао па да га спаси срамоте, без обзира што не зна где је.

Али ме збунио кометар адвоката на крају где каже да је пио кафу пре десет дана у Лондону са оним ликом (заборавих име) што овај тврди да га је убио секиром.
    ЕДИТ: Сад Ман гледа звршне сцене филма и смишља шта да ми одговори :)

Hahahah, i mene je to zbunilo, ali i dalje mislim isto. Isti taj advokat nije znao da prepozna svog klijenta, tj Bejtmena, pomislio je da je neki Dejvis ili tako nesto, pa sto bi prepoznao Dzareda Letoa(jebes me ni ja ne mogu da se setim kako se zove u filmu). A sa ovim sinom si me izgubio malo :) Mislim da je poenta u tome da zivot ide dalje i bez tih ljudi koje je on ubio i tako to :)

4. Naci koji trip, vec 5 dana nikako da odgledam Number 23.Svako vece sam negde isao i dolazio kasno kuci umoran.Sinoc ja resio da odgledam,a do 3 negde picio Driver na kompu.Legao ja u krevet,reko pre nego sto pustim film da prosaltam programe kad ono na lokalnoj televiziji pocinje Number 23... :) Dooobar film coeceee...

5. А Тарантино се кад-кад много курчи :)
    Једва чекам да одјебам тај филм

6. Poslednji Mohikanac Murinjo :)

7. Славко Конан Варварин :)
    Препоручујем.

8. Jeste culi da Metnem umire?

9. Ja sam pročitao negde da zapravo ne umire mada tako djeluje. Uostalom, ne mogu ga tek tako ubiti, ko zna da l' bi im DC uopšte dozvolio tako nešto (a kontam da ne bi).

10. @Man & Iluzija

Ja nisam skapirao Psiha kad sam ga gledao, pa sam bio dosta zbunjen kad se završio film. Stoga sam uzeo i pročitao FAQ filma, radi se, kao što je Man rekao, o otuđenosti ljudi i kako su svi jedna velika jednolična rulja.
    Recimo scena koje se najviše sećam i koja najbolje ilustruje ovu priču je ona kad oni jedan drugom daju svoje vizit karte (ovo je sad moje viđenje te scene), sećam se kako sam gledao i pokušavao da vidim razlike u njihovim karticama, ko fol različite boje a sve se svode na isto, isto važi i za fontove, a najjača je stvar što oni svi imaju istu poziciju u firmi. Mnogo dobra scena, jedina koje se sećam iz filma, ne računajući neke marginalne.

11. Profesionalac,ali Američki. I Roki.

12. Je li gledao neko Dark shadows sa Džonijem Depom? Ima li se tu šta gledati?

13. Па глуми Џони Деп, наравно да се има шта гледати. Мада , немам појма како ћеш га наћи, нови је филм у питању ипак..

14. Skinuo sam ga već, mada je govno snimak pa mi se zato i ne gleda.

15. Ja sam čula da je prilično glupav i da je kruna na prskavanju Barton - Dep saradnje.

16. Тим Бартон је чист геније, Џони је један од најбољих глумаца данашњице.

17. Ali je kombo smorio. A i Barton se ofucao. Tačno mu u svakom filmu Dep glumi Depa. Kao Kičić Kičića.

18. Да, ту си у праву, признајем.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.