Dakle, filmovi

1. Što mi ova Jelena Milić iz LDP-a dobra pička, tj. ne znam dal' je još u LDP-u, al' nije ni bitno. Elem, neverovatno je koliko se socijalizam proširio tamo gde se decenijama protiv njega bore, a u komunističkim zemljama kapitalizam cveta. Što se tiče Malagrurskog, vidi se da je odrastao pod uticajem anglosaksonske kulture, naročito po odličnim trejlerima, ali previše pokušava relativizovati prethodne ratove. Ipak nisu tu Amerikanci i NATO ubijali, već su Srbi ubijali Hrvate i Bosance, Bosanci Hrvate i Srbe, a Hrvati Bosance i Srbe, tako da je to bio rat među narodima.

2. Pod temom "teorije zavere" podrazumevam teme kojima se ne bave obični ljudi, koje ne možemo videti u vestima, pročitati u novinama o tome, nema u udžbenicima ili stručnoj literaturi i sl.
    Nisam rekao da izmišlja i da ono o čemu priča nije istina, samo ne volim da slušam o problemima koje me se ne tiču direktno,

Znaci teorija je zavere da je americka nacionalna banka u privatnom vlasnistvu (to se zakljucuje iz prvog dela tvog posta, jer ne pise nigde).
    A onda kad ta ista amerika izazove svetsku ekonomsku krizu zbog koje ce u tvojoj zemlji hiljade ljudi ostati bez posla (medju njima mozda i ti), sto ce ti smanjiti platu ili recimo kukati zasto ti se plata nece povecati narednih 5 godina.
    Ako je to tema koja te se ne tice direktno, onda jebiga.

Mislim ne ubedjujem te ni u sta,al malo je glupo generalizovati cak i u takvim stvarima, tipa "gledas film majka mura - verujes u teorije zavere, nadji zivot itd".

3. Kod nas je ekonomska kriza već 20 godina, i Američka nacionalna banka koja je u privatnom vlasništvu na to nije uticala.

"gledas film majka mura - verujes u teorije zavere, nadji zivot itd".

Kada sam napisao ovako nešto? Nisam generalizovao ništa, pogledao sam jedan njegov film, da imam još koji verovatno bih pogledao i te, čisto iz radoznalosti, iako me taj film neće naterati da se sad zamislim, padnem u depresiju ili osnujem nevladinu organizaciju.

4. Dajte neki dobar film da ga odgledam večeras, ali da je noviji i da nije neki andergraund- dansko-japanski... Onako, da je kuličan :)

5. Брате, ја сам гледао све Мајкл Мурове, за које сам мого да нађем титл и допао ми се исто тај 9/11 филм, али не знам колко је све то истина. Битно је да тај филм буде занимљив, јер можда нешто паметно и има да се каже у 95 посто других документараца, али ако се прича говори на срање и незанимљив начин, не могу да га гледам. Зато ми је добар Мајкл Мур, па јебеш га. Можда је глупо да говори свашта о капитализму, а овамо згрће милионе и милионе. А на пример она прича о Бушу и Бин Ладену ми је скроз реална и пије воду.
    Ал ми је ово било симпатично, од првог минута, па до минут, 25 сек
    http://www.youtube.com/watch?v=9jGtAcDefHg
    А мени се свидео много и овај
    http://www.imdb.com/title/tt0386032/
    Додуше, можда се амерички босови воде оним ''свака реклама је добра реклама'', али да се не лажемо, он може да има и премијере и говоре, гледао сам његове неке говоре пред 30000 људи, тако да и опозиција може да каже шта оће. На којој си телевизији мого да гледаш овај филм Малагурског?

6. Sto se tice malagurskog i emitovanja kod nas, bila je peticija da se pusti TEZINA LANACA na RTS, preko 10 000 ljudi poslalo to na adresu rts-a, zatim zvali i trazili tamo neke zaduzene za taj program, ovi im odgovorili da je film emitovan na nekoj drugoj televiziji i da nema ekskluzivnost.
    A jedino gde je bio emitovan je na heppy, i to samo insert od 3 minuta i trejler, kad je malagurski gostovao u nekoj emisiji.

7. http://www.youtube.com/watch?v=AS8X2Qp_6aA

Do te mere se smejem na ove Bušemi-Gudmen momente da je to strašno! HAHAHAHAHAHAHA!

Ali ovo na 00:23, ludilo!

8. Много јак стварно, сацам га одгледо.

9. Danas gledam Looper u bioskopu, nadam se da neće da me razočara.
    Koliki procenat filmova vi odgledate u bioskopu, koji na tv, a koji na računaru? Meni je taj odnos oko 90% - 5% - 5%, koliko često idete u bioskop, i zašto ne?

EDIT: 5% - 5% - 90%, permutovao sam redosled :)

10. Pišem uz vetar blago tebi ako možeš 90 posto filmova da ogledaš u bioskopu. Meni bi i onako loša plata onda otišla samo na bioskopske karte, ako bih pogledao sve što hoću. Najviše ih pogledam na kompu, bioskop je možda oko 10 posto. Na televiziji teško da može da se pronađe dobar film za pogledati.

11. Idem 2x godisnje, i to kad zenka insistira na nekoj glupavoj komedija limunadi.
    Ne idem cesce zato sto kosta 300 kinti, zato sto moram da se iscimam prevozom do bioskopa, zato sto posle moram da trcim na prevoz nazad, zato sto su filmovi u bioskopima preglasni, zato sto ne mogu da stavim pauzu i odem da pisam , zato sto postoji sansa da u sali budu neki retardi koji ce da se smeju nekontrolisano na gluposti ili da pricaju tokom filma. A i ne mogu da se strovalim na zenku kad pozelim. I da, nema cebe u bioskopu.

12. A i ovo što je Gazimudo napisao su sasvim dobri razlozi :)

13. Editovao sam post, zajebao sam se bio.
    Ja nemam takvih problema, odgledam oko desetak filmova godišnje u bioskopu, ali zato što nemam društvo. Evo i danas idem sam u bioskop, jer je gušt.
    Kod mene u gradu nema problema sa tim bučnim likovima, jer je uglavnom prazna sala, tako da je gušt neverovatan.

14. A MUST WATCH!

Свакако...Death at a Funeral је један од филмова због којих холивудске комедије гледам искључиво ако немам никакав други избор.

15. https://www.youtube.com/watch?v=KVu3gS7iJu4

Ne znam, nikad nisam bio fan Supermena, nekako su mi svi superheroji u senci Betmena.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.