Dakle, filmovi

1. Bre, Elzeard Bouffier, ovaj Godar je kamen temeljac hipsterizma. Daleko od toga da je loš, ali ga hipsteri više vole od fon Trira.

2. Годар је мени одличан, тако ми одговара, као и Трир и радо препоручујем свима њихове филмове. Има ту пар Француза који су ми поред Годара супер, на пример овај што је сарађивао са Буњуелом http://www.imdb.com/name/nm0140643/ , да не гњавим има још ту имена.

3. А Петере, је л ти идеш у Кварт у биоскоп, или? Ја нисам био у задљих годину дана уопште, а игром случаја дввапут сад за мез дана. Онај Артиљеро го курац, ал добро. Идем већином само домаће филмове да гледам, ако помислим да су добри. Раније је било 200 кинти, сад је 250, ал добро. Све што је Газимудо реко, у праву је, али има и оно да кад гледаш биоскоп, ипак је то другачије, боље је, јебига. Огроман екран, завалиш се ко човек, а плус је и код мене скоро увек празно, сем за домаће филмове неке.

4. http://www.imdb.com/title/tt1276104/
    Znači vrhunski film. Preporučujem svima. Kod tako dobrih filmova teško mi je da ih upoređujem, ali mislim da je Šesto čulo ipak bolji Vilisov film. Moguće da sam stekao taj utisak jer su drugačiji žanrovi. Looper je manje akcija, a još manje kriminalni film, koliko je triler ili sam ga bar ja tako doživeo (tako da je ovo što piše na IMDbu glupost), neizvestan je i ja lično nisam očekivao takav kraj kakav je na kraju ispao, ali mislim da bi nekome ipak mogao da padne na pamet u toku filma.

Inače, prazan bioskop bio, tj. ne potpuno prazan bio sam ja i bio još jedan čovek, ali pošto sam seo par redova ispred njega imao sam osećaj da sam apsolutno sam. Na pola filma prošetao se pored čovek što radi u bioskopu preseko me.
    Ne pitaš mene, ali ja sam recimo bio par puta u Kvartu ove godine, ali obično idem u Vrnjačkoj banji u bioskop, jer u Kvart ne mogu radnim danima, a ni baš svaki vikend. Teško mogu da nateram još nekog da ide sa mnom u bioskop, a nema smisla da idem u drugi grad da gledam sam.

5. ХАХАХААХ јеси то сад гледао синестар па се сетио? :)

6. НАЈАЧИ СУПЕР ЕРОЈИ СУ ВУЛВЕРИН И ХЕЛБОЈ, МАЋОРИЕЕЕЕЕЕЕ

7. Ма тебе питам, него сам све досад мислио да си ти Петар уз ветар :)
    Иначе, има добрих филмова на овом новом Пинку. Пуштали пре неки дан и Кил д Ајришмен, ја давно гледо, добар.
    http://www.imdb.com/title/tt0765010/
    Неко је с ове теме препоручио филм Брадерс још одавно и ја реко сад да га одгледам. Које говно, само сам 35 минута мого да гледам. Онај лик умро, а она деца се буквално сутра смеју и праве чинке, она ни сузу да пусти како треба, ћале се смеје после сахране, говно тешко. Још пропаганда усрана, онај се лик главни зове Сем, еј, Сем!!! А за главну женску улогу нашли другу јеврејку и сад као муслимани ухватили и киднаповали и све по реду, а он 2 месеца ништа није јео и опуштен начисто. Једино што је добро јесте што сам се због овог глумца сетио једног другог много јаког филма, што га давно гледах
    http://www.imdb.com/title/tt0945513/

8. има добрих филмова на овом новом Пинку.

Vecina pljuje taj kanal a ja na njemu od kako su pustili , nedeljno odgledam 2 vrhunska filma.. Evo , prosle nedelje sam gledao Cast Away i pre neko vece Into the wild..
    Bili su i Fight club, Catch me if you can, gorepomenuti death at the funeral...

9. Брате ја још нисам видео лика који је похвалио тај програм због филмова које пушта, него ми серендају како је пинк срање, а они све већи и већи. И Б92 је почео да пушта добре филмове, раније су била то чиста говна и на свака два дана Американ хистори икс, па ти огаде добар филм, ко Кенгура :)
    Пуштали пре неку ноћ и Неверну жену, кад Дијан Лајн каже: Јеби ме!!! А ја оћу да уђем у телевизор :)

10. jebem li ga, u toku dana ne gledam tv, upalim samo pred spavanje. i kazem ti, naleteh nekoliko puta na sjajne filmove. Ko zna koliko sam ih ja propustio,al za sad mi kanal PINK2 ne izaziva nikakvo gadjenje :D

11. Ljudi vi mora da se zajebavate. B92 ima ozbiljno loš filmski program koji se satstoji od čitavog serijala filmova Džeki Čena, Stivena Sigala, a sada im je valjda aktuelan Američki nindža.
    Gazimudo Borilački klub i Uhvati me ako možeš su samo po ko zna koja repriza sa sa starog Pinka. Generalno naše televizije imaju ozbiljno sranje od filmskog programa.

12. Pa jesu reprize,al kao sto si i sam rekao, bolje da mi repriziraju Fight club nego jebenog stevu galeba ili dzekija lanca.

13. Slažem se ja sa tim, ali bi mogli da se otvore i za neke novije filmove mamu im jebem, umesto što smaraju sa Zvezdama Granda, Preljubnicima, Sve za ljubav i ostalim govnima od emisija. Za B92 važi isto, samo što bi oni mogli da smanje doživljaj sa političkim emisijama i ziljavom Oljom Bećković. Program im se raspada.

14. Zato što bacaju ške na davno sažvakane mentolske skupe filmove umesto da ulože u nešto malo manje poznato, što naravno ne mora da znači i manje kvalitetno - naprotiv! Dosta se potencira taj Holivud i kurci palci, a zapostavljaju se vrhunski (pride sigurno jeftiniji) Češki, Poljski, Belgiski čak i Slovački filmovi.

15. Што да промене програм са Ољом Бећковић, кад је та емисија гледана?

16. Murinjo možda zato što se ta emisija odavno pretvorila u teško sranje u kojem gostuje otprilike istih 15 ljudi, na čelu sa neprejebivim Čedomirom Jovanovićem i Draganom Đilasom. Izvini umalo da zaboravim i Hot Lips Vučića.

17. Hvala onome koji predloži da gledam Death at a funeral. Kvalitet. Nije mi ćao što mi je promakao 2007, pa sam se sad ismijao pošteno.

18. Odgledao sinošć Skyfall. http://www.imdb.com/title/tt1074638/ Dosadan film sa užasno lošim humorom ili je to ipak bio nedostatak inspiracije scenarista. Svejedno nije valjao. Tek na početak ima malo akcije, a film što duže i duže traje priča postaje plića a likovi iritantniji. Toliko je malo akcije bilo (pucanja i eksplozija) da sam čekao nekoliko desetina minuta da prnem (u bioskop sam ga gledao). Pravljen za tinejdžere i ljude sa viškom vremena koje nije briga je li film dobar, nego je li poznat i da je jedan od njihovih omiljenih žanrova. Stvarno ne znam šta je to u ljudima koji vole da gube vrijeme na 2 i po sata neopisive dosade i preseravanja, plus još sat vremena od kuće do biskopa i nazad. Plus još film šalje subliminalne nacističke znakove.

19. Неко је с ове теме препоручио филм Брадерс још одавно и ја реко сад да га одгледам. Које говно, само сам 35 минута мого да гледам. Онај лик умро, а она деца се буквално сутра смеју и праве чинке, она ни сузу да пусти како треба, ћале се смеје после сахране, говно тешко. Још пропаганда усрана, онај се лик главни зове Сем, еј, Сем!!! А за главну женску улогу нашли другу јеврејку и сад као муслимани ухватили и киднаповали и све по реду, а он 2 месеца ништа није јео и опуштен начисто.

Ja sam preporučio film. Problem je što si počeo sa gledanjem filma pretpostavljajući da je propaganda svojstvena američkim filmovima sa temom rata, trebao si da pogledaš do kraja da bi shvatio da to nije. Veruj mi, propagandu osetim u uvodnoj špici, ovde se pod propagandom može shvatiti jedino što je ćale ponosan što mu je sin umro kao heroj.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.