Dakle, filmovi

1. dajte neki dobar, po mogucstvu da nije holivudski zavrsetak

2. Јес' ти неки чудан чо'ек с чудним и неодређеним захтјевима :)
    О'ш да ти пошаљем на ПВТ torrent за Cloud Atlas, видим нестрпљив си за Хобите, па реко' волиш шта је свјеже, а за овај филм је изишао добар torrent.

3. neka naci cu sam, za hobite nisam mogao da nadjem torrent, samo sam preporuku sada hteo :)

4. Faco, da li valja gledati taj Cloud Atlas u bioskopu? Pošto je tako nešto neko predložio na temi.

5. o cemu se radi u filmu
    na netu sam nasao kao da se provlaci 6-7 razlicitih prica, ali me interesuje sta je u centru...

6. Faco, da li valja gledati taj Cloud Atlas u bioskopu? Pošto je tako nešto neko predložio na temi.

Немам појма, тек сам га скинуо прије који сат. Погледаћу сутра...

7. Cloud Atlas se MORA gledati u bioskopu, sve ostalo je go kurac pošto su o filmu jako podeljena mišljenja pa ajd da se bar taj vizuelni aspekt ispoštuje do kraja.

8. Гледао сам давно филм о двојици бескућника, матори црња и белац. Скупљали су заједно за стан, прали шоферке, кеш који би прикупили су штекали у неки вунени шал.

Спавали су по оним прихватилиштима, и ту су их малтретирале неке крими чамуге, које су на крају рокнуле белца. Да ли неко зна који је филм у питању?

9. Da li neko zna koji strani film je krajem 90ih bio u bioskopima kod nas, preveden kao Nedođija? Sećam se da je radnja bila u vezi droge.

10. E hvala, buraz, i ne treba meni. :)

11. Mogu samo reći da je ovaj Looper odličan film i preporučujem ga, nema rupa u scenariju.

12. Денисе, срећан празник Чампију, теби и осталим неправославним али не и мање важним ауторима!

13. Ја сам мислио да вам Том Круз забрањује дрогирање...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.