Dakle, filmovi

1. odgledaj sve od tog rezisera,sve je na tu foru...dobri crtani filmovi

2. odgledaj sve od tog rezisera,sve je na tu foru...dobri crtani filmovi

Planirao sam, gledao sam za sada samo ovaj i LOTR.

3. http://www.imdb.com/title/tt2002718/?ref_=fn_al_tt_1

Prijalo mi je malo odmora od ozbiljnijih filmova. Nesto poput ranih Bondova sa onim svemirskim programima. Gotivna gluma i fotografija. Jedino me malo smorio kraj u fazonu ''nastavice se''... ali je i to donekle izvadjeno Rodrigezovom starom forom - laznim trejlerom. U principu ima sve sto i prvi film: preteranu akciju i krvoprolice, taj neki humor, puno sisa, nogu i dupeta (a da nista zapravo nije konkretno prikazano) i tres smek.

Edit: Gledao neko?
    http://www.imdb.com/title/tt0276919/
    http://www.imdb.com/title/tt1740707/

4. добар је мачете, стварно убија лол.
    догвил је такође врло добар филм, да не паламудим, гледај.
    овај трећи, трол хантер немам намеру да гледам.

http://www.imdb.com/title/tt1433811/?ref_=nv_sr_1
    пријатно ме изненадио јер сам очекивао више неки безличан филм без праве радње у ком је јасна порука рецимо опасност од друштвеног отуђења и присвајање технолошке, односно интернет комуникације као основни вид зближавања људи и те сличне муње, а у ствари сам добио лепо упаковану драму која повезује животе неколико различитих особа прожету кроз опасности које може да донесе непромишљено коришћење интернета и таквог вида комуникације уопште. ништа што већ не знамо, али лепо упаковано и гледљиво. хехе, асам се посро лол.
    новинарка у филму је иначе врх риба и женио бих је на кеца.

5. TrollJager mi se mnogo svideo. Sve u tom filmu je osvezenje.Gledo bih jos takvih, al nema.

6. 23 sa Džim Kerijem jebava jako.

7. E, vidi, leba ti, šta nam ova omladina predlaže da gledamo.
    Na primer, ovaj Denisx, Dve čađave dvocevke (1998).
    Pa, mi smo taj film gledali još dok smo išli u osnovnu školu, jebote.
    I svi znamo da je dobar, i ne verujem da ga ijedno čeljade sa ove teme nije predlagalo, a kamoli gledalo.
    Pazi dalje: Maska Odraza (2005), pa žali bože vremena što sam potrošio gledajući tu besmislicu.
    I na kraju upada ovaj Man of Tai Chi (2013). Da ne poveruješ.
    Ljudi, gledao sam ove filmove, i zasad ne postoji način da vratim izgubljeno vreme, ali
    ajte, molim vas: uozbiljite se.

8. Jebiga ljakse i ja sam bio osnovna kad je taj film izašo i nisam ga gledo do sinoc i vjerujem da postoji još neko ko prati ovu temu a da nije gledo ovaj film. Nemoš sve filmove pregledat, promaše te i oni najbolji.

9. ajte, molim vas: uozbiljite se.

A opet, imamo fazon 5 strana diskusije o Vrld Vor Z.

10. Ajte, molim vas, Denisx, pa vaš film je i najbolji među ovima.

11. A što se filma World War Z (2013) tiče, to je najgori film na svetu
    računajući od 1230 godine. Takav mi je otisak ostavio.
    Pa, jebote, više je ljudi poginulo u filmu Pacific Rim (2013),
    imam takav otisak, a i brojao sam.

12. Pazi dalje: Maska Odraza (2005), pa žali bože vremena što sam potrošio gledajući tu besmislicu.

ne bi to reko da si ti je bio dzoint u zubima za vreme gledanja

E, vidi, leba ti, šta nam ova omladina predlaže da gledamo.

zasto nas ne prosvetlis nekom lajt romanticnom komedijom,po obicaju...npr ,,how to leave a guy in 10 days, ili ,,im in love with my maid,,...

13. Ja nisam čuo za čoveka koji nije gledao Dve čađave dvocevke. To podrazumevam da su svi gledali.

14. Dve čadjave dvocijevke sam pogledo prije cirka 3 nedjelje. Vr' film. Kao i Snatch, i sjutra ću pogledati The Bank Job...

15. zasto nas ne prosvetlis nekom lajt romanticnom komedijom,po obicaju...npr ,,how to leave a guy in 10 days, ili ,,im in love with my maid,,...

ollanik, ja govna od filmova ne preporučujem.
    Uostalom, zašto ti se uostalom obraćam, kad znam da si ti crnac.
    Crno dete.
    A ja sam (kako se ono kaže - antisemitista).
    Mrš u Šišatovac!

16. Dve čadjave dvocijevke sam pogledo prije cirka 3 nedjelje. Vr' film. Kao i Snatch, i sjutra ću pogledati The Bank Job...

Odgledaj Rokenrolu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.