Dakle, filmovi

1. http://www.imdb.com/title/tt0106677/?ref_=nm_knf_t4

Deluje mi pomalo naivno, ali odavno opušteniji film nisam gledao.

2. Nego, hteo sam da kažem nešto o ovom filmu:
    Nymphomaniac (2013)
    I nije loš kao što izgleda,

3. znači jebe Vuk sa Vol Strita kao što je i moralo bit', jedva čekam diziđe link

4. Pollock. Biografska priča od američkom umetniku Džeksonu Poloku, režiser i glavni glumac je Ed Haris. Priča o ovom filmu: 10 godina je Ed Haris pripremao ovaj film. Haris je čak pušio iste cigarete kao Polok i namontirao atelje u svojoj kući da bi se što realnije uklopio u lik Poloka. Sve slike prikazane u filmu je Haris naslikao. Za šest sedmice udebljao se 15ak kila da bi oglumio slikara u poznijim godinama. I ne da je odglumio, Ed Haris izneo film na sebi. Glumica koja je glumila njegovu ženu takođe odlično odigrala. Ovo je malo sporiji film, ali odličan i psihički napet, ipak ne pretežak, 2 sata filma su mi prošla lagano. 8.5/10.

5. LJakse No.1

Nego, hteo sam da kažem nešto o ovom filmu:
    Nymphomaniac (2013)
    I nije loš kao što izgleda,

Једи говна, ђедо, контам да ниси ни гледао.

6. Једи говна, ђедо, контам да ниси ни гледао.

Gledao. Doduše, verzija je bioskopska i bez titla, ali nije mi smetalo.

7. Pollock. Biografska priča od američkom umetniku Džeksonu Poloku, režiser i glavni glumac je Ed Haris. Priča o ovom filmu: 10 godina je Ed Haris pripremao ovaj film. Haris je čak pušio iste cigarete kao Polok i namontirao atelje u svojoj kući da bi se što realnije uklopio u lik Poloka. Sve slike prikazane u filmu je Haris naslikao. Za šest sedmice udebljao se 15ak kila da bi oglumio slikara u poznijim godinama. I ne da je odglumio, Ed Haris izneo film na sebi. Glumica koja je glumila njegovu ženu takođe odlično odigrala. Ovo je malo sporiji film, ali odličan i psihički napet, ipak ne pretežak, 2 sata filma su mi prošla lagano. 8.5/10.

Јел ме ложиш да је толико прсо. Читао сам како се Даниел Д Луис спрема за улоге али Ед Харис испаде још луђи. Букмарковао сам.

8. Букмарковао сам и ово џД Видех ово за Круза згуза, могао бих погледати Колатерал тунајт.

9. gledao starter for 10 ,fin film ,ponajvise zbog ove glumice ,ljudi moji kakva je ovo aaaaaaaaaah

http://www.m4n.co/wp-content/uploads/2013/07/Alice-Eve-073.jpg

10. Gledah ga ja odavno, doduše sa curom tad... Kakvu sam šamarčinu dobio kad sam je pitao što ne može da bude kao ona.

11. http://www.youtube.com/watch?v=V9oJqNJOkQg

Ovo na filmskim akademijama da se izučava!

Prvih dva minuta filma sam gledao preko klinca, jer sam mislio da kurcu ne valja...a onda smo svi na kraju rekli ''ovo je super''. Prvi put sam film odgledao sedeći ispred kompa jer sam mislio da ću brzo odustati, a onda skapiram da već pola sata buljim u ekran.

12. Gledao sam ,,Hobita'' u bioskopu.
    Šta god iskritikovao nije merodavno, jer sam znao šta od takvog filma mogu da očekujem. Ovako - fino zezanje, nije protraćeno vreme, vilovnjakinja je dobra čka i tako...
    Što manja očekivanja imate, više će vam se svideti.

I, da, svi ljudi koji izađu da pišaju na pola filma ne zaslužuju da budu pušteni nazad.

13. Iako po žanru dugometražni dokumentarac, u ovom filmu gotovo svaka scena teži da prevaziđe običnu činjenicu duhovitim i umetničkim izrazom samog autora koji u pozadini priča svoju priču.
    Film osvaja nepatvorenom jednostavnošću koja na trenutke poprima elemente sarkazma (bar ja stičem takav utisak).
    U svakom slučaju, Nedžad Begović je originalan umetnik koji, kad pomislimo da su mu presahle sve ideje, ni iz čega gradi priču.
    Sasvim Lično (2005).

14. I, da, svi ljudi koji izađu da pišaju na pola filma ne zaslužuju da budu pušteni nazad.

Ti što pišaju, u redu, pritisla muka. Ali dečurliji, i još gore, odraslima, koji ne mogu da izdrže dva sata i četrdeset minuta da ne pričaju kao navijeni, treba doživotno zabraniti ulazak u bioskop. Još sam ja seljak što sam se prodrao na njih da ućute.

U svakom slučaju, Nedžad Begović je originalan umetnik koji, kad pomislimo da su mu presahle sve ideje, ni iz čega gradi priču.

Vidim ja da će Sasvim lično za par godina postati kultni film.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.